Portal 072info

Rekli mu da ima još 6 mjeseci života, evo kako ih je iskoristio!

Kris i Keri (29) poznavali su se još od tinejdžerskog doba, a u januaru 2012. godine počeli su da žive zajedno.

Tri mjeseca poslije Krisu je dijagnostikovan prvi rak, rak jednjaka, pa su mu morali odstraniti dio želuca nakon što se rak proširio.

Neko vrijeme je sve bilo u redu, ali u aprilu 2013. nalazi su otkrili i rak na jetri i plućima. Rekli su mu da mu je ostalo još šest mjeseci te kako svoj život može da produži hemoterapijom.

Nakon toga Kris nije želio da gubi vrijeme pa je zaprosio svoju djevojku Keri. Ubrzo nakon vjenčanja odveo je Keri i njeno četvoro djece u pariški Diznilend u kojem su se, kako su ispričali lokalnim medijima koji su pratili njihovu priču, ludo proveli.

– Planirali smo jednom da otputujemo u Diznilend, no kada je Kris saznao za bolest, odmah smo rezervisali sve – rekla je Keri kojoj je Prajs kupio dizajnirane cipele i torbu koju je oduvijek željela, a za rođendan ju je htio odvesti u Las Vegas.

Nekoliko nedjelja poslije otišli su u Njujork na romantično putovanje.

– Kada bi ga moja ljubav mogla spasiti, živio bi vječno – izjavila je 29-godišnja Keri, prenosi “The Huffington Post”.

– Toliko toga ugurali smo u tako malo zajedničkog vremena koje smo imali – rekla je Prajsova.

Kris, koji je želio da usreći svoju ženu, umro je prošlog mjeseca na Kerinim rukama.

– Bolest ga je natjerala da živi u trenutku, a mene je naučio da radim to isto. Bio je toliko pozitivan i nikada nije govorio o umiranju, samo je želio da mene i djecu vidi srećne – ispričala je.

Alo

Podijelite članak