Renić: Ako je došlo vrijeme za pravdu, neka vrijedi za sve isto

D4C74288 D26F 45EC B551 A88D0068B765
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Povodom današnjih aktivnosti SIPA-e i, prema mišljenju javnosti, politički montiranog procesa protiv gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića, oglasila se i Sanja Renić, zastupnica u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona.

Njenu objavu, bez intervencija, prenosimo u cijelosti:

Shvatiš da nije čudo što živiš u ovakvoj državi, kada se intelektualci raduju selektivnim političkim hapšenjima u režiji vladajućih, koja su na djelu u Zenici. Isti ti intelektualci šute kada se spominju kriminalna djela vladajućih, a opoziciji se prijeti smrću u sali br. 301 na sjednici Skupštine Zeničko-dobojskog kantona!

ČITAJ JOŠ:  Šta Zdravko Mamić radi uoči izricanje presude

Cijela sala skoči na konstataciju, kada zastupnik Ismet Sarajlić  kaže s pravom predsjedavajućem Huskiću, da laže !

Tada se bude moralne vertikale. Tako i ovo, samo se nadam da će Kasumović sada uraditi ono što je odavno trebao još 2016. godine, a to je, izvaditi sve lopovluke iz ladica Gradske Uprave, predati na Državno Tužilaštvo, jer na kantonalnom nema kome. 

Pa ako je došlo vrijeme za pravdu, neka vrijedi za sve isto, GGM, Džananović, krediti za gradsku rasvjetu itd. 

ČITAJ JOŠ:  Dječak je imao strašne stomačne bolove i probleme s disanjem. Pogledajte šta su hirurzi izvadili iz njegove utrobe

Piše sve uredno u Inicijativama i Pitanjima koje smo predavali u proteklom mandatu. Isto tako sam čekala da vidim hoće li iko po službenoj dužnosti pokrenuti postupak zbog zataškavanja krađe glasova i nepravilnosti na Izborima 2020. godine, protiv vijećnika Gradskog Vijeća Grada Zenice, koji je javno rekao sa govornice Gradskog Vijeća, da zna sve o tome!!?? – napisala je Renić. 

072INFO TV