RESTORAN TAPAS: Veliki humanitarni koncert za Almiru Patković

RESTORAN TAPAS: Veliki humanitarni koncert za Almiru Patković

KONCERTTAPAS

Veliki humanitarni koncert za mladu Almiru Patković koja je rođena 19.12.2012. godine u Vitezu održat će se u Restoranu Tapas u ponedjeljak, 22. aprila u 20.00 sati. Podsjećamo, njena dijagnoza je DG Akutni Megacolon, što znači da njen organizam ima nedostatak debelog crijeva.

Ono što je moguće uraditi da malena Almira normalno živi i ozdravi od ove bolesti jeste operacija i kreiranje vještačkog stomaka i dodatka debelog crijeva.

Ovaj zahvat ima mogućnost da poremeti s jedne strane fiziološke funkcije, ali s druge strane efikasno i trenutačno odbacuje tešku tegobu, jer se njom pogoršava zdravlje pacijenta.

Ovoj maloj bebi, potrebna je kilaža od 6kg, da bi se operativni zahvat mogao izvršiti.

Almira se može hraniti hranom pod nazivom Infatrini i to osam obroka dnevno. Jedna bočica hrane košta 8,00 KM, što na kraju po jednom danu hrana iznosi 64,00 KM. Almirini roditelji nisu zaposleni, a kupovina i nabavka hrane je postala skoro pa nemoguća i samim tim porodca traži pomoć.

S tim u vezi odlučeno je da se organizuje veliki humanitarni koncert u Restoranu “Tapas” Zenica gdje će svoje učešće zabilježiti DJ Edwin, Jasmin Patković, Amela Brdar, Armin Mešanović, Tarik Smajović, Emelin Fetić, Bakir Turković, Tomislav Filipović, Mirza Šut, Dženana Džidić, Naida Stupar i Mulalić Senad uz pratnju Velida Nukićića. Pored navedenih, sve posjetioce očekuje i gost iznenađenja!!!

Cijena ulaznice iznosi minimalnih 3,00 KM, a svoje ulaznice možete kupiti pred sami početak spektakularnog koncerta!

RESTORAN TAPAS, PONEDJELJAK 22.04. u 20.00 h

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE