Portal 072info

REVOLUCIJA U BODYBUILDINGU Nova formula uništava mast i gradi 10 kg mišića u 30 dana

Preparat je testiran na 36 hijada muškaraca starijih od 21 godine iz Austrije, Njemačke, SAD-a i Italije. Čak 9/10 njih ocijenilo je rezultate tretmana sa 100% u skladu s očekivanjima. U tim istim istraživanjima pitali su ih koje su konkretno mišiće dobili zahvaljujući novoj formuli. Muškarci su navodili (osim komentara o isklesanom trbuhu i grudima) „veće bicepse”, „jače mišiće nogu” i „znatno povećanje energije”.

Svi ispitani komentirali su da su povećali i svoju izdržljivost i sposobnost regeneracije. A zahvaljujući atletskoj figuri privukli su pažnju žena i izazvali zavist kolega. Dakle, ko je stvorio ovu formulu i koji sastojcio dlučuju o njezinom uspjehu?

Eksplozivna smjesa 4 tvari

Sve to zasluga je austrijskog profesora Dietera Fuchsa, koji je vodio tim nutricionista, biohemičara i stručnjaka za tjelesnu kondiciju. Zahvaljujući njihovom 4-godišnjem radu u Centru za sportska istraživanja u Schwechat blizu Beča pronađen je način za izgradnju čak 10 kg čistih mišića (između ostalog trbuha, grudi, bedara i ramena) u tako kratkom vremenskom razdoblju.

– Naše otkriće preokret je u izgradnji mišićne mase kod muškaraca. Konačno se pojavila prirodna metoda koja je 100% sigurna za organizam i koja uništava višak masti i garantira atletsku figuru – sretan je profesor Fuchs.

Ispostavlja se da se muška figura najbrže može dobiti zahvaljujući mješavini BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina. To su 100% prirodne razgranate aminokiseline i organske tvari koje se u žargonu bodybuildera nazivaju „graditeljima proteina” i „gorivom za organizam”.

Uzimanje BCAA, kreatina, L-arginina i L-karnitina uzrokuje širenje krvnih žila i brži transport hranjivih tvari (kao što su glukoza, aminokiseline, kreatin) do mišićnih stanica zahvaljujući povećanoj proizvodnji dušikovog oksida. I ne samo to: povećava se lučenje inzulina i hormona rasta IGF-1, što također ubrzava rast mišićne mase uz istovremeno uklanjanje masnog tkiva.

Inovativan i siguran prah

Mješavina ove četiri aminokiseline u obliku je praha koji se lako koristi, zahvaljujući čemu brzo stiže do stanica. Dnevno je dovoljna jedna čaša praha pomiješanog s vodom da bi se mišići brzo nahranili i obnovili te da bi se ubrzali metabolički procesi.

Zbog svoje naučno potvrđene učinkovitosti, preporučuje se muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, isklesanu figuru i više energije i snage.

Proizvod se po posebnim uvjetima može isprobati direktno od proizvođača.

Podijelite članak