rialdaaaa 750x630 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Učesnica „Zadruge“ Rialda Karahasanović iz dana u dan privlači pažnju javnosti.

U rijalitiju se najviše osporava njena veza sa manekenom Kenanom Tahirovićem kojeg su mnogi okarakterisali kao homose*sualca, te pojedini zadrugari tvrde da su njih dvoje na ovaj način zapravo jedno drugom paravan.

Polemiše se i o Rialdinom sek*ualnom opredjeljenju, a u razgovoru za „Alo!“, njena majka Sabrina Nogo je otkrila da glasine koje kruže o njenoj kćerki nisu tačne, iako je kao mlada voljela da eksperimentiše.

– Nema rasprave o sek*ualnoj orijentaciji moje ćerke. Ona voli muškarce, a dokaz za to je njen odnos sa Kenanom – započela je priču za „Alo!“ Sabrina i nastavila:

– Rialda je pravila ispade tokom puberteta. Eksperimentisala je sa ženama, ali ništa od toga nije bilo trajno ni ozbiljno. Takvih odnosa više nema, nju žene sada ne zanimaju – rekla je Sabrina.

Kako navodi, njena kćerka je ušla nespremna u rijaliti za razliku od mnogih iskusnijih igrača, koji uopšte nisu naivni. Ona se osvrnula i na činjenicu da Jovana Tomić Matora u posljednje vrijeme ima simpatije ka njenoj kćerki.

– Moja Rialda je i dalje naivna. Očigledno mora da kroz život ide težim putem, ne bi li naučila neke lekcije. Što se Matore tiče, ona kao iskusni rijaliti igrač, iskušava moju kćerku. Rialda se njoj i još nekim ljudima ispovijeda, a oni koriste njenu dobrotu i nastane haos – ističe Sabrina i dodaje da jedva čeka da njena kćerka izađe iz „Zadruge“.

Kenan je dobar za moju kćerku! Sabrina smatra da je Kenan Tahirović idealna prilika za njenu kćerku. – Sve će se iskristalisati kada oni izađu iz „Zadruge“. Ne znam da li njihova veza ima budućnost. On je pristojan momak, lijepo vaspitan i bila bih sretna kada bi oni nastavili svoj emotivni odnos posle rijalitija – rekla je Rialdina mama i dodala da bi željela da u „Zadruzi“ pobjede Kenan ili njena lkćerka.