Rialda Karahasanović: Kada bi se desila dobra ponuda, ponovo bih ušla u rijaliti

Screenshot 7 24
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Rialda Karahasanović, bh. pjevačica s adresom u Beogradu i nekadašnja učesnica rijaliti programa “Zadruga“, vrijedno radi na svojoj karijeri.

Vraćam se

Kako kaže, koristi sve prilike koje joj je rijaliti donio i uživa maksimalno. Otkrila nam je da ima novu ljubav, ali i prokomentirala onu staru – Kenana Tahirovića. 

– Počela sam zakazivati nastupe, ali, iskreno, kod mene je bila pauza iz drugih razloga, a ne zbog korone. Druge stvari su mi bile prioritetne, sada se vraćam, što se kaže, na teren – rekla je Karahasanović za “Avaz”.

Jeste li primijetili da je publika osjetila Vaše odsustvo?

– Uvijek sam tu negdje, aktivna sam na društvenim mrežama. Uvijek ugrabim priliku da im odgovorim na standardna pitanja. Održavam tu interakciju, toliko godina sam na sceni, bila sam u rijalitiju… Makar sam ja zaslužila da imam odušak kad su nastupi u pitanju.

ČITAJ JOŠ:  OD SVIRAČA HARMONIKE NA ULICI DO MJENJAČNICE: Ovo su zanimanja zadrugara prije ulaska u rijaliti

Planirate li uskoro objaviti novu pjesmu?

– Radim na tome, ali neću unaprijed da kažem. U svakom slučaju, bit će brzo.

Prošle godine ste bili u “Zadruzi“, biste li opet učestvovali u rijalitiju?

– Nisam imala neko loše iskustvo, štaviše, meni je rijaliti samo dobro donio. Sada se bavim sobom i karijerom. Druge stvari su ušle u prvi plan, ali sutra kada bi se desila neka dobra ponuda, prihvatila bih.

Kažete da Vam je rijaliti samo dobro donio, smatrate li da ste jedna od rijetkih?

– Oni koji žele pod svaku cijenu da su u eteru, njima je loše. Kako radiš, tako ti se i vraća. Uvijek sam razmišljala kako želim sebe da prezentujem, na koji način, a da to budem ja.

ČITAJ JOŠ:  Svađa blizanaca u Zadruzi: Lete kreveti po sobi

Koliko je bilo teško suzdržavati se u “Zadruzi“ od nekih stvari, a također ste bili u emotivnoj vezi s Kenanom Tahirovićem?

– Nikad nisam izgubila osjećaj da me ljudi gledaju, da me gledaju moji roditelji. Razne predrasude su se vezale za mene, a ja sam pokazala da su to stvarno predrasude.

Privatni život

U kakvim ste odnosima sada s Kenanom Tahirovićem?

– Ne bih ga komentarisala. Već dugo sam u vezi i smatram da ne bi bilo korektno prema partneru da pričam o tome. Iskreno, zaboravila sam da on postoji. Nije dio mog života, a kao da nikad nije ni bio.

Jeste li ispunjeni u novom odnosu, je li Vaš partner dio javnog svijeta?

ČITAJ JOŠ:  Svađa blizanaca u Zadruzi: Lete kreveti po sobi

– Apsolutno, kao i u svakom segmentu svog života. Ne da nešto krijem, već se moj partner ne bavi javnim poslom. Ne dijelim svoju intimu, smatram da sve što trebam da prezentujem jeste moj posao. Poučena iskustvom, to ne želim da eksponiram. Mogu samo reći da je moj dečko iz Beograda.

Bez problema

Ima li Vaš dečko razumijevanja prema Vašem poslu?

– Da, svjestan je sebe. Ostvaren je. Nastoji da radi na sebi, odnosno na stanju svog uma i duha. Onda ne mogu imati probleme, samo može da me povede u još boljem pravcu. Uz pravog partnera možeš da napreduješ. Imamo zajednički jezik oko svega – kaže Rialda.

GODISNJICA
MARKETING