Rialda Karahasanović: Planiram život s Kenanom u Beogradu

kenan rialda1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović stigli su u Sarajevo nakon burnih 10 mjeseci u rijalitiju “Zadruga” u Šimanovcima.

Iako sada ne provode 24 sata zajedno, itekako da planiraju zajednički život. I to u srbijanskoj prijestonici gdje Rialda živi i radi već godinama. Upravo o tome nam je govorila ali i o tome šta joj najviše smeta u vezi s Teodorom Bilanović, šta je Kenanu zamjerila, i šta mu je rekla nakon što je pročitala kompletnu prepisku s Teodorom.

– Neobično mi je zbog prostora, dok se naviknem. Drago mi je da se vratim kući – kazala je Rialda za Avaz TV..

Otkrila je da je i ranije imala pozive za rijaliti, ali da nije smatrala da je to za nju.

– Bio mi je izazov, socijalni eksperiment, naravno i novac je tu kao jedan od bitnijih faktora, ne najbitniji. Sve se sastavilo ugodno s korisnim. Cilj mi je bio da budem onakva kakva suštinski jesam i da me ljudi takvi upoznaju. Naravno, fokusiram se samo na one koji me vole. Bilo mi je bitno da ostanem svojstvena sebi i da se ne ukopim u taj stereotip rijaliti programa – rekla je Karahasanović.U videu saznajte šta za nju predstavlja riječ “moral”, ali i šta je sve rekla o Vladimiru Tomoviću.

– Uvijek su mi osporavali to, kao: “Postojao je Vladimir Tomović”. Da, ja sam ušla kao slobodna djevojka. Kome sam trebala polagati račune – rekla je, između ostalog, Rialda.