RIALDA O ZADRUZI: Ko s djecom spava, upišan ustaje

rialda krevet e1634465257937 750x377 1
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Nakon što su svi u „Zadruzi“ primetili da postoje simpatije između Sandre Rešić i Marka Osmakčića, oglasila se Rialda Karahasanović i tom prilikom je prokomentarisala njihov odnos.

Sandra je bila dobra prijateljica Rialdi tokom “Zadruge 4”,a čini se da su odnosi zahladnjeli.

– Jedno što mi je zapalo za oko je to što je mnogo manje aktivna za stolom. Utanjila je sa tim u iznošenju svog stava, mada možda se i opekla poslije prošle sezone, ali opet treba da budeš svoj, mada kapiram tu njenu kalkulaciju – rekla je Rialda.

Kako je ovih dana glavna tema Sandrin odnos sa Markom Osmačkićem, njena prijateljica nije propustila priliku da ga prokomentariše.

– Što se tog dečka tiče, znam da je mlađi od nje, u tu teoriju vjerujem jer smatram da ko spava sa djecom, upišan ustaje. Mada, ako je ona sretna i ja sam sretna, znam kako je imati vezu u rijalitiju. Vjerujem da joj je lakše kada ima nekoga, ali i on je lutao, od jedne do treće. Iskreno ne bih voljela da Sandra negdje možda ispašta u tom segmetu, ali nećemo trčati pred rudu, pustićemo vrijeme da pokaže sve – rekla je Rialda.

ČITAJ JOŠ:  IZNENADIT ĆETE SE: Proročica Vesna otkrila ko je pobjednik “Zadruge 6”
GODISNJICA
MARKETING