kenan r
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava

U toku je emisija “Gledanje snimaka”. Nakon snimka na kojem Rialda Karahsanović plače jer joj se sve skupilo , voditelj Milan Milošević je tražio komentar od nje same.

Ma to je bila situacija kada sam ja jurila da se presvučem,pa da mu spremim da jedem. On je takav, ja sam sa njim pričala već o tome. Mene je pogodilo to što sam ja njemu rekla da mi donese sve što mi treba, a on se naljutio i rekao da neće ni da jede. Ja stalno mislim na njega. On meni kaže da su ovdje druge okolnosti, ne djeluje to tako – rekla je Rialda.
Ma ja ne znam šta je ovo bilo, nisam ja rekao ništa loše za to. Skulja se i meni pa ne plačem – rekao je Kenan.
Ma ja sam takva da ne volim da pričamo o našim problemima, mi to sami radimo. Meni je čudno što se toliko prepadne partnerstva – rekla je Rialda.

On je jako sebičan, ja vidim neke stvari gdje on spremi sam sebi , a nju zaboravi. Ona je bila presretna kada je on njoj spremio salatu. Njoj znače te sitnice – rekla je Erimna.
Mene nije sramota, ja samo ne volim da se priča o tome. Ja nisam znao da ona plače – komentarisao je Kenan.
On nije osoba koja se gura da sprema ručak, sramota ga je bilo za Đuskoviziju kada smo spremali nastup – dodala je Rialda.

Ovo nije sitnica, Kenan je samoživ lik, on sam šeta, sam radi, sam sprema. Ali ako se već ovo dešava, ja mu bih dozvolila da bude takva – rekla je Matora.
Ona se stvarno trudi da bude i domaćica i dama, nemam riječi za to. A on se ušuškao u njeno naručje, ona radi sve za njega, brani ga pred svima, ona je sjajna iskreno. Kenana obožavam, ali ona je takva prema njemu, daje sve od sebe, a on nije takav prema njoj. Rialda drži do sebe – rekla je Nadica.

Meni djeluje da kod njega nema volje, ali to se menja kad tad. Rialda radiš sve zbog njega, zbog osobe do koje ti je stalo. To treba da ima i Kenan, ali meni ne djeluje da je njemu stalo. Stvar je osjećaja – pričao je Đedović.
Nas dvoje smo skoro 5 mjeseci, svi nam govore da je to smejurija. Meni je van pameti da ja dokazujem da je i njemu i meni stalo. Meni je sad postalo teško jer ja ne želim da pričam po ćoškovima, niti da ikoga blatim, jer to nije veza – rekla je Rialda.
Ja nisam to tako shvatio, ja i ona imamo baš lijep odnos o svemu, sada mi nije jasno što ona sada plače – rekao je Kenan.