Portal 072info

Riješite ovaj neobičan test ličnosti koji otkriva glavne crte vašeg karaktera

Kako biste riješili ovaj neobični test ličnosti koji otkriva glavne crte vašeg karaktera prvo je potrebno pročitati kratku priču.

Djevojka hoda pored rijeke. Na drugoj obali ugleda mladića u kojeg se istog trenutka zaljubljuje. Pokušava dozvati njegovo ime, ali bezuspješno. Ne zna plivati pa je prelazak na drugu stranu rijeke nemoguć. Mosta nema ni na vidiku. Jedino što zna je da po svaku cijenu mora doći do tog mladića. Iznenada ugleda splavara. Prilazi i objašnjava mu situaciju. Nudi mu sav novac koji ima.

“Prevest ću te, ali novac me ne zanima. Ako budeš spavala sa mnom, brzo ćeš doći do mladića koji ti se dopada.” Očajna djevojka ostavlja splavara i nastavlja hodati obalom. Sada je već sasvim razočarana. Na putu sreće starca. Kada je upita zašto plače, ona mu objašnjava što se dogodilo. Na kraju ga pita za savjet. Treba li spavati sa splavarom kako bi došla do voljenog?

“Draga djevojko, to je nešto o čemu moraš sama odlučiti”, odgovara joj starac.

Ona nastavlja hodati obalom, razmišlja i ubrzo donosi odluku. Vraća se, pristaje na ponudu splavara i ubrzo juri drugom obalom. Djevojka dolazi do mladića. “Vidio sam što si učinila. Prezirem te!”, u dahu izgovara mladić. U trenutku kada djevojka pada na tlo iz šume izlazi drugi nepoznat mladić. Oduševljeno gleda djevojku i govori: “Vidio sam cijelu priču od početka do kraja. Udaj se za mene!”

Rješenje testa

Nakon što ste pročitali priču potrebno je ocijeniti svih pet njenih likova ocjenom od jedan do pet. Najvišu ocjenu (pet) dajte onom koga smatrate najpozitivnijim u priči, jedan onome tko je na vas ostavio najgori dojam. Ocjene se ne smiju ponavljati.

Likovi su:

1. Djevojka

2. Mladić I

3. Splavar

4. Starac

5. Mladić II

Pogledajte što koji lik u priči predstavlja:

1. Djevojka – ljubav, strast

2. Mladić I – ljubomora, sebičnost, malodušnost

3. Splavar – materijalne vrijednosti, egoizam

4. Starac – životna mudrost, mir

5. Mladić II – ljubavni život

Na ovaj način dobili ste ljestvicu crta vašeg karaktera, odnosno, vrijednosti do kojih držite u životu.

Dnevno.hr

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box