Portal 072info

RK ČELIK: U srijedu je novi rukometni “rat”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Rukometaši Čelika su prošle subote odigrali jednu od svojih najboljih partija u toku ove godine: zasluženo su pobijedili odličnu ekipu RK Gračanice u direktnom okršaju u borbi za što bolji plasman u Premijer ligi BiH, koju ove godine napušta čak pet ekipa.

Svi igrači Čelika koji su u utakmici sa RK Gračanicom dali sve od sebe nisu još ni “sanirali svoje rane” od prethodne utakmice, a u srijedu 27. aprila ih čeka novi pravi rukometni “rat” – zaostala utakmica protiv uvijek jake RK Sloge iz Doboja, i to ponovo na “vrućem” terenu dvorane Bilmišće. Biće to još jedan žestoki derbi ova dva sportska rivala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sigurni smo da će Davor Kadić, Mirza Dervenčić, Aldin Begagić, Milan Duvnjak, Enes Sirčo, Edvin Begović, Adnan Ado Begagić, Bakir Buljugija, Edin Bajramović i drugovi ponovo pružiti “partiju života i smrti” za uživanje i publici pokloniti novu pobjedu!

– Zato Zenico nemoj propustiti ovaj novi pravi rukometni “rat”! Ako volite ovaj grad i ovaj sport – dođite u srijedu 27. aprila u 18 sati u dvoranu Bilmišće! Podržite ove rukometne heroje do konačnog uspjeha, koji i pored svih nedaća i problema tokom ove godine evo daju sve od sebe za bolju budućnost svog kluba. Sa našim vjernim navijačima – idemo do nove pobjede! -poručuju igrači i Uprava RK Čelika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)