Rođak ubijene porodice Đokić u strahu: Džonić nije lud, prije zločina bio nam je kućni prijatelj

porodica djokic 44
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Tvrdim da Goran Džonić nije lud. Godinama unazad nam je bio kućni prijatelj.

Ukoliko njega stručnjaci u Specijalnoj zatvorskoj bolnici proglase ludim to će za sve nas značiti kraj, kaže rođak ubijene Gordane Đokić iz Aleksinca.

U nesretnu ženu i njen kćerku Lidiju, kako govore prvi rezultati istrage, osumnjičeni Goran Džonić ispalio je po dva hica. Njenog supruga Gorana usmrtio je sa jednim.

  • Nakon više od dva mjeseca od trostrukog ubistva imam osjećaj da smo zaboravljeni. Kao da se zločin nikada nije dogodio. Niko nas o istrazi ne obaviještava, obdukciju tijela još čekamo, a i za Džonićevo prebacivanje iz Niša u Beograd saznali smo iz medija – nastavlja priču rođak ubijenih Đokića.

Kako sam tvrdi svaka vijest im otvora staru ranu.

  • Sada nas očekuje ostavinska rasprava. To nam svima teško pada. Još ne možemo da vjerujemo da ih nema. Iznanadio sam se kada sam čuo da je Goran Džonić sa sinovima uhapšen. On nam je bio kućni prijatelj… I rođak Đokića… Goran mu je najviše vjerovao – objašnjava sagovornik.

Sagovornik tvrdi da se Džonić kod njih uvijek normalno ponašao.

  • Umio je da djeluje nadmeno, ali to je bio njegov karakter. Nikada nije pokazivao neke psihičke probleme. Čuli smo da je kod tužioca i u policiji pričao nepovezano. To nikada nije radio u našoj kući, a bio nam je kućni prijatelj godinama unazad – dodaje rođak Đokićevih.

Rođaci ubijenih Đokića i dalje tvrde da je motiv ubistva koristoljublje. Da je Goran Đokić najviše povjerenja imao u Džonića. Da je on jedini znao gdje vlasnik menjačnice krije novac.

  • On je tačno i znao kada od majke Đokić kreće ka svom domu. Bio je u kontaktu i sa njegovom majkom i tako još više informacija imao – dodaju rođaci.

Za zločin nad tročlanom porodicom Đokić osumnjičen je Goran Džonić koji je u ubistvo tokom istrage uvukao svoje sinove i dvojicu braće sa kriminalnim dosijeom. Svi se nalaze u pritvoru, piše Blic.