Portal 072info

RODITELJI CIJELU NOĆ TRAŽILI SVOJU KĆERKU: Ujutro je našli silovanu i objašenu za drvo

Njeni roditelji cijeli noć su tražili djevojku i sljedećeg jutra su je našli obješenu. “Ovo je prvi put za 22 godine staža u policiji da sam vidio ovakav slučaj, da je djevojka silovana i obješena na drvo”, kaže policijski službenik.

20-godišnjakinja je brutalno silovana, ubijena i obješena u Pakistanu, a slučaj je sličan dvostrukom silovanju u Indiji prije mjesec dana.

Pakistanska policija potvrdila je da su Muzammil Bibi napala trojica muškaraca.

– Ovo je prvi put za 22 godine staža u policiji da sam vidio ovakav slučaj, da je djevojka silovana i obješena na drvo. Čuli smo za takve slučajeve u Indiji, ali nikad u Pakistanu. Njena odjeća bila je poderana. Spustili smo je s drveta i prevezli u bolnicu – kaže policajac Sadaqat Ali Chohan.

– Na njenom tijelu bilo je tragova otpora. Uhapsili smo tri osobe koje su priznale zločin. Prema policijskom izvještaju, djevojka je pružala otpor pa su je napadači udavili.

Njeni roditelji cijeli noć su tražili djevojku i sljedećeg jutra su je našli obješenu. U sličnom jezivom slučaju koji se dogodio u maju u Indiji, dvije rođake, tinejdžerke, pronađene su obješene, a prvo su silovane.

Doznajemo.com

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box