Roditelji iz pakla: Pravili djecu da bi ih seksualno zlostavljali

slika (6)

Budućnost djece Sare i Džonatana Adleta iz SAD bila je zapečaćena i prije nego što su ugledala svijet, pošto su njihovi roditelji još prije rođenja isplanirali kako će ih ”u sklopu vaspitanja” fizički zlostavljati. Sara je priznala krivicu i prijeti joj kazna od 15 do 30 godina zatvora, dok njenog bivšeg muža možda čeka i doživotna robija.

Sara Adleta (29) priznala je u maju krivicu za seksualno zlostavljanje maloljetnog djeteta u dva slučaja, dok je Džonatan (25) u utorak proglašen krivim za seksualno zlostavljanje djeteta, takođe u dva slučaja, i prijeti mu kazna od deset godina zatvora do doživotne robije.

Kako je prenio “Orlando sentinel”, Džonatan Adleta, bivši mornarički oficir, maštao je o danu kada će imati seks sa ćerkom. Nakon što su saznali da Sara Adleta nosi ćerku, rekao joj je da će se vjenčati s njom ako mu dozvoli da zadovolji tu svoju želju. Kada su dobili sina, očekivao je od Sare Adlete da seksualno zlostavlja dječaka.

Džonatan Adleta je služio u mornarici kao pješadijski oficir od 2008. do 2012. godine, saznaje se iz njegovog profila na društvenoj mreži “LinkedIn”. Kako navodi pomoćni tužilac SAD, počeo je kao komandant voda i najzad postao asistent komande za obuku, a za sve to vrijeme seksualno je zlostavljao svoju djecu u “sklopu programa njihovog vaspitavanja”.

Čak i poslije njegovog vojnog učešća u Avganistanu, gdje je ranjen i dobio odlikovanje “Purpurno srce”, zlostavljanje se nastavilo, iako se bračni par razveo, a Sara preselila u Orlando.

Džonatan je ubijedio Saru da mu dozvoli da zlostavlja ćerku posredstvom Skajpa, iako su bili udaljenih jedno od drugog hiljade kilometara.

Komšinica sumnjala na zlostavljanje

Američki Federalni istražni biro primio je dojavu o tome da je Sara slala fotografije na kojima su ona i jedno dijete bili goli jednom muškarcu u Sjevernu Karolinu, prenosi “Hafington post”, a susjetka Čeni Mils je izjavila da joj je Sara nudila da joj čuva djecu, ali da je ona posumnjala.

– Toliko sam srećna što sam poslušala svoju intuiciju i nisam dozvolila da mi čuva djecu – rekla je ona.

Blic

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE