Portal 072info

KONCERT ŠABANA ŠAULIĆA: Aleksandra Prijović i gost iznenađenja dio spektakla u Areni Zenica (11.04.)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nakon što smo u januaru plasirali informaciju kako će portal 072info u Gradskoj areni Zenica 11. aprila upriličiti koncert povodom dvije godine uspješnog rada i djelovanja i to koncertom kralja narodne muzike Šabana Šaulića, odmah je zavladalo veliko interesovanje cjelokupne bh. ali i regionalne javnosti.

Ovaj spektakularni koncert u zeničkoj Areni, najavljuju organizatori, definitivno će biti nešto što se do sada nije imalo prilike vidjeti na ovim prostorima, a otkrivanjem atraktivne gošće koncerta 072info definitivno opravdava epitet ‘koncert godine’ koji će okupiti 10 000 posjetilaca.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Naime, pored kralja narodne muzike Šabana Šaulića u Areni Zenica 11. aprila sa početkom u 20.00 sati svojim nastupom i interpretacijama mnogobrojne posjetioce oduševit će i gošća koncerta atraktivna Aleksandra Prijović, a koja uživa u ogromnoj popularnosti širom BiH i regije.

Saban Saulic Arena Zenica 072info

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Njene pjesme koje su za kratko vrijeme postale veliki hitovi, ali i interpretacije pjesama njenih kolegica sa estrade, uvjereni smo kako neće ostaviti nikoga ravnodušnim. Spoj mladosti Prijovićke ali i iskustva koje posjeduje jedinstveni Šaulić garantuju nezaboravno veče 11. aprila, ali organizatori sugerišu kako iznenađenjima nije kraj.

“Program se, kada govorimo o muzičkom dijelu, ne završava sa atraktivnom i popularnom Aleksandrom ali i ‘doktorom narodne muzike’ Šabanom Šaulićem, mnogobrojna bh. javnost koja bude u Gradskoj areni Zenica 11. aprila zajedno sa nama biće oduševljena i specijalnim gostom iznenađenja” – ističe organizator 072info.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najavljuju i to kako će svi zainteresovani svoje ulaznice moći kupiti uskoro, a cijene se neće razlikovati od dosadašnjih koncerta u zeničkoj Areni.

Vidimo se 11. aprila na koncertu godine sa početkom u 20.00 sati, Šaban Šaulić, Aleksandra Prijović i specijalni gost iznenađenja. Proslavite sa nama 2. rođendan i budite dio najvećeg muzičkog događaja u BiH!


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME