Ronaldo na Instagramu prati misterioznu Bosanku, njene slike zaludjele su mnoge

Ronaldo na Instagramu prati misterioznu Bosanku, njene slike zaludjele su mnoge

Cristiana Ronalda na Instagramu prati više od 629 miliona ljudi, ali je on odlučio da zaprati samo 566 osoba. Jedna od njih je i atletičarka iz Banja Luke Ivana Macanović.

Ova djevojka osim atletske karijere, radi i kao fitness instruktor, a avgusta 2020. godine ju je zaprosio Nikola Šoć, momak koji je u Srbiji stekao slavu učešćem u reality programu “Survivor”.

Jedna je od talentovanijih atletičarki Bosne i Hercegovine, a nastupa za AK Banja Luka, takmičila se u disciplinama 60, 100, 200 i 400 metara.

Ona je jednom prilikom govorila i kako je Ronaldo uopšte našao.

“Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Powell, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je vjerovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidjela Asafi, pa je tako sve i počelo“, rekla je tada Ivana.

Ona nije odmah primijetila zahtev Ronalda da je prati, a onda je odjednom dobila mnogo pratilaca i notifikacija. Ističe i da se kontakt sa Ronaldom brzo završio.

“Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla shvatiti zašto baš ja od toliko djevojaka na planeti. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča”, nasmejala se Ivana.

Ronaldo je ovu djevojku zapratio još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla i danas je prati 134.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Ivana se takmiči za reprezentaciju Bosne i Hercegovine u disciplinama 100 i 200 metara.

Nikada nije saznala zbog čega je Ronaldo zapravo prati.

“Vjerujte mi, za mene je to tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam ni kako me je našao na Instagramu, ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, bila sam potpuno iznenađena. Imam momka, Ronaldo je malo zakasnio”, rekla je ona jednom za medije.

N1

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica