Portal 072info

Ronaldo otkrio kako je dobio broj sedam u Juventusu

Portugalski fudbaler Cristiano Ronaldo ovog ljeta napravio je veliko iznenađenje odlukom da napusti Real Madrid i potpiše za Juventus.

Ronaldo je nakon devet sezona napustio kraljevski klub skojim je osvojio sve što je mogao, a za novi izazov u svojoj karijeri izabrao je Staru damu. Portugalski fudbaler je u dresu Juventusa debitovao minulog vikenda u pobjedi prvaka Italije protiv Chieva (3:2).

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Odmah po dolasku u Juventus ovaj fudbaler se našao u centru pažnje italijanske javnosti što se i očekivalo. Ronaldo je u Juventusu zadužio svoj omiljeni broj sedam iako je već broj bio zauzet. Juan Cuadrado je nosio sedmicu, ali nakon što je stigao CR morao je naći drugi broj. Ronaldo je otkrio kako je došlo do dogovora oko broja.

“To je moj najdraži broj i kada sam pričao s klubom odmah sam im rekao da želim sedmicu. Naravno, pričao sam s Cuadradom koji je nosio taj broj na tresu. On mi je rekao da nema problema i da mu je zadovoljstvo što će mi dati broj. Iznenadilo me što je na tako lijep način pristao na tom i hvala mu na tome”, rekao je Ronaldo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME