Portal 072info

Ronaldo: Ovo nije kraj, s Portugalom želim osvojiti EURO

Najbolji portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nije uspio dostići Francuza Michela Platinija, vodećeg na listi najboljih strijelaca u povijesti europskih prvenstava, no CR7 će imati još barem jednu utakmicu kako bi se barem izjednačio s legendarnim francuskim nogometašem i posrnulim predsjednikom UEFA-e.

Nakon što je na ovom Europskom prvenstvu već oborio dva rekorda, portugalski majstor je protiv Poljske lovio i treći rekord. No, nije uspio. Nakon utakmice Ronaldo je kazao i nekoliko o samom susretu, ali i nadanjima u ostatku prvenstva.

– Poljska je igrala jako dobro, bilo je ovo teško četvrtfinale. Oni su izrazito fizički jaka momčad i odigrali su dobar nogomet, ali mislim da je Portugal bio bolji. San mi je s Portugalom osvojiti Europsko prvenstvo. U karijeri sam osvojio puno trofeja, ali ništa s reprezentacijom i to želim ispraviti – rekao je Ronaldo.

Kada je u pitanju protivnik u polufinalu, Ronaldo respektira oba protivnika.

– Belgija ima jaku momčad, ali Wales je s druge strane iznenađenje ovog Eura.

– Drago mi je što smo došli do polufinala, ali to nije kraj. Moramo dalje. Poljska je čvrsta momčad, iskusna, ali i moji igrači su odigrali zrelo. Nismo gubili glavu nakon što smo primili gol, vjerovali smo da se možemo vratiti – kazao je nakon utakmice selektor Portugala Fernando Santos.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box