Portal 072info

Ronaldo: Ovo nije kraj, s Portugalom želim osvojiti EURO

Najbolji portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo nije uspio dostići Francuza Michela Platinija, vodećeg na listi najboljih strijelaca u povijesti europskih prvenstava, no CR7 će imati još barem jednu utakmicu kako bi se barem izjednačio s legendarnim francuskim nogometašem i posrnulim predsjednikom UEFA-e.

Nakon što je na ovom Europskom prvenstvu već oborio dva rekorda, portugalski majstor je protiv Poljske lovio i treći rekord. No, nije uspio. Nakon utakmice Ronaldo je kazao i nekoliko o samom susretu, ali i nadanjima u ostatku prvenstva.

– Poljska je igrala jako dobro, bilo je ovo teško četvrtfinale. Oni su izrazito fizički jaka momčad i odigrali su dobar nogomet, ali mislim da je Portugal bio bolji. San mi je s Portugalom osvojiti Europsko prvenstvo. U karijeri sam osvojio puno trofeja, ali ništa s reprezentacijom i to želim ispraviti – rekao je Ronaldo.

Kada je u pitanju protivnik u polufinalu, Ronaldo respektira oba protivnika.

– Belgija ima jaku momčad, ali Wales je s druge strane iznenađenje ovog Eura.

– Drago mi je što smo došli do polufinala, ali to nije kraj. Moramo dalje. Poljska je čvrsta momčad, iskusna, ali i moji igrači su odigrali zrelo. Nismo gubili glavu nakon što smo primili gol, vjerovali smo da se možemo vratiti – kazao je nakon utakmice selektor Portugala Fernando Santos.

Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice "Sport Plus"
Ovaj prilog omogućile su vam Sportske kladionice “Sport Plus”
Podijelite članak