Ronaldo zbog ovaca morao napustiti vilu i preseliti u kuću vrijednu tri miliona funti

Screenshot 1 68
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo bio je primoran nakon svega nekoliko dana napustiti vilu u koju je doselio nakon povratka u Manchester United.

Engleski mediji prenose kako je Ronaldo, zajedno sa svojom porodicom, bio primoran napustiti vilu zbog velike buke koju su stvarale ovce i tako ih držale budnim tokom cijele noći.

Ronaldo, njegova djevojka Georgina Rodriguez, i njihovo četvero djece, po dolasku u United živjeli su u šest miliona funti vrijednoj vili, ali su je napustili nakon svega nekoliko dana.

Nova lokacija na kojoj Ronaldo i porodica žive je kuća vrijedna tri miliona funti i nalazi se u Cheshireu.

“Iako je imanje prelijepo i nalazi se u netaknutim poljima i šumama, istovremeno je blizu ovaca koje su vrlo bučne rano ujutro. Ronaldo je pravi profesionalac kojem je odmor veoma bitna stvar, kao i oporavak nakon utakmica, tako da je odlučio da je najbolje rješenje za porodicu i njega selidba”, rekao je izvor The Suna.

Podsjetimo, Ronaldo je upisao odličan nastup u prvom meču nakon povratka u Manchester Untied postigavši dva gola u pobjedi protiv Newcastlea. Strijelac je bio i u Ligi prvaka protiv Young Boysa, ali su tu Crveni đavoli poraženi.