Ronaldov obožavatelj iz Irana stigao u Zenicu kako bi Portugalcu uručio skupocjeni poklon

Ronaldov obožavatelj iz Irana stigao u Zenicu kako bi Portugalcu uručio skupocjeni poklon

Portugalska Abola donosi priču o Irancu iz Teherana, Mohamedu Norouziju, koji je zbog Cristiana Ronalda stigao u Zenicu.

Norouzi je u ponedjeljak ujutro stigao ispred Hotela Zenica, gdje je smještena reprezentacija Portugala, kako bi kapitenu i glavnoj zvijezdi portugalskog tima pokušao da pokloni posebnu drvenu kutiju sa zlatnim natpisom “Poklon porodice Norouzi za Cristiana Ronalda”.

Mohamed je za Abolu rekao da su njegovi blizanci željeli da nešto poklone Cristianu. U kutiji se nalazi “izuzetno skup” perzijski tepih (nije otkrio vrijednost) koji želi da pokloni portugalskom kapitenu.

Zbog njegove velike vrijednosti, kako je rekao, tepih mu je prouzrokovao probleme u Istanbulu, gdje je napravio međuslijetanje, ali sve se riješilo.

Njegova djeca Asal i Arshiya, dvanaestogodišnji blizanci, imali su priliku da se fotografišu sa Ronaldom u Teheranu prije tri sedmice, kada je Portugalac bio sa Al Nassrom na utakmici azijske Lige šampiona. Norouzi je pokazao fotografije kao dokaz. Također su se već sreli s Ronaldom u Lisabonu, gdje su mu poklonili zlatni lanac.

Iranac Norouzi sa specijalnim poklonom za Ronalda

Foto: Abola

Norouzi je stigao do hotela u 7 ujutro i ostao tamo s kutijom okrenutom prema prozorima hotela, pokušavajući da vidi da li će Ronaldo to primijetiti.

Također je pokušao da razgovara sa svima apelirajući da ga odvedu kapitenu…

Radiosarajevo

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica