Ronaldova Georgina progovorila o smrti sina: Srce mi se slomilo, pitala sam se kako nastaviti dalje

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
Preuzimanje tekstova dozvoljeno uz obavezno navođenje i linkanje izvora “072info”.

Život mi je dao toliko toga u tako kratkom vremenu. Ove godine sam u trenu doživjela najbolji i najgori trenutak u svom životu. Velik komad mog srca se razbio i pitala sam se kako mogu nastaviti – ispričala je Georgina Rodriguez (28) u najavi nove sezone njezinog reality showa Soy Georgina koja će se prikazivati na Netflixu.

Ona i zaručnik Cristiano Ronaldo (37) u aprilu ove godine izgubili su novorođenog sina prilikom poroda.

– Imala sam odgovor bliže nego što sam mislila. Pogledala sam u oči svoje djece i vidjela jedini način da to učinim, da budemo svi zajedno – rekla je.

Porodična tragedija će biti u fokusu nove sezone njenog reality showa. Tragičnu vijest o gubitku sina objavili su u aprilu na društvenim mrežama.

– S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo liječnicima i medicinskim sestrama za svu pruženu njegu i podršku. Shrvani smo i tražimo privatnost u ovom teškom trenutku. Naš dječače, ti si naš anđeo. Voljet ćemo te zauvijek – pisalo je u zajedničkoj izjavi para. Georgina je nosila blizance, a djevojčica Bella Esmeralda je preživjela.

Azra.ba