Screenshot 4 78
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Sport / Svijet
NER FIT

Katia Aveiro, sestra daleko poznatijeg portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda, prošle godine je ismijavala koronavirus, a sada je završila u bolnici zbog upale pluća koja se zakomplikovala upravo nakon pozitivnog testa na koronu. Pozitivan nalaz na koronavirus dobila je 17. jula nakon čega su joj se pojačali simptomi pa je u petak dobila upalu pluća.

FIXGEHALT

“Ovo je zadnja vrsta objave koju želim napisati. Nisam imala namjeru, ali budući da se vijesti brzo šire, a i zbog respekta prema onima koji me prate i brinu se, moram podijeliti istinu. Zahvatio me ovaj prokleti virus, dobro sam uz nekoliko simptoma i slijedim protokole. U petak se pogoršalo i završila sam u bolnici. Hvala svima na brizi”, napisala je Katia na Instagramu.

Podsjetimo, ona je u oktobru prošle godine ismijavala koronavirus nakon što je njen brat Ronaldo tada dobio pozitivan test zbog kojeg je morao propustiti nekoliko mečeva.

“Ako Cristiano treba probuditi svijet, moram reći da je ovaj Portugalac onda Izabrani, Božji poslanik. Hvala! Vjerujem da će danas hiljade ljudi progledati oko ove pandemije, testiranja i mjera kao ja. Najveća prevara otkad sam se rodila”, napisala je tada Katia.

LIDER