ROZGA, PEĐA, DŽEJLA, ROKVIĆ: Bh. i regionalni pjevači na “Zenica summer festu”

“072INFO” SAZNAJE

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Zenica će i ove godine biti centar muzičkih zbivanja budući da se završavaju sve pripreme na organizaciji i realizaciji festivala “Zenica summer fest”. Kako saznaje “072info”, i ove godine nastupiti će brojna popularna imena iz svijeta muzike, a festival će se održati od 4. do 13. avgusta.

Ovogodišnji program bit će otvoren motorijadom i koncertom Van Gogha (04.08.), a posjetioce festivala očekuje čak devet koncerata.

Prema saznanjima “072info”, na festivalu će nastupiti Džejla Ramović i Ermin Redžić Bubi (07.08.), Nihad Fetić Hakala i Antonija Čerkez (08.08.), Romantic band i Nikola Rokvić (09.08.), Hanad Džehverović, Peđa Jovanović, Kenan Dervišević i Denial Ahmetović (11.08.).

Na programu festivala su i koncert Zlatana Karića te Lake i Mirele (12.08.), a spektakularnim koncertom popularne Jelene Rozge bit će okončan ovogodišnji “Zenica summer fest” koji će, ako je suditi prema programu, privući hiljade posjetilaca iz zemlje i regiona. 

Osim koncerata, u okviru festivala bit će organizirani Dan dječije radosti, Baby day i puzijada beba, večer sevdaha, noć rock’n’rolla na Vranduku, defile motorista…