Portal 072info

Rukometaši Čelika ponovo jurišaju na vrh tabele

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Sa deset novoangažovanih mladih igrača u minulom prelaznom roku za igače Premijer lige BiH, te zadržavanjem svih igrača iz prethodnog prvenstva (osim dva golmana Dragana Starčevića – otišao u RK Dervente i Enesa Sirče – vratio se u matični kub ,,Bosna” , Visoko) – RK “Čelik” ponovo kao i u prethodne četiri godine juruiša na titulu prvaka BiH. Ovo je rezime sa sjednice Upravog odbora ovog Kluba, održane u prostorijama Kluba na kojoj se usvojila i Informaciju o prelaznom roku.

SEZONSKE ULAZNICE – 20 KM

U pripremi je i izrada sezonskih ulaznica za utaknice RK “Čelika” za narednu polusezonu. Prema odluci Uprave cijena za sve prvenstvene, Kup i prijateljske utakmice do kraja ove godine iznose 20,00 KM, a za penzionere, studente, za učenike i ljubitelje sporta ženskog spola – 10 KM za cijelu sezonu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Cijena redovnih ulaznica je 3,00 KM.

– Pozivamo sve ljubitelje rukometa da rezervišu sezonske ulaznice. Rezervacije ulaznica je već počela, a mogu se izvršiti u prostrijama kluba (kod Hotela Internacional), ili na telefon 062 942 398 – poručuju iz Uprave RK ,,Čelik”.


Preuzmite Android aplikaciju portala 072info
– klikni ovdje da preuzmeš! –

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME