Ruši vam se Facebook aplikacija? Evo kako to popraviti!

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Velik broj korisnika Facebookove mobilne aplikacije žali se na probleme prilikom korištenja. Što možete učiniti da vam se Facebook ne ruši na mobitelu.

Nekim korisnicima iPhonea se mobilna aplikacija Facebooka sruši odmah kada je otvore, a nekada i kada se prelazi preko “newsfeeda” mobitel počne “blinkati”.

Kao i kod svih drugih aplikacija, tako se i na Facebookovoj mobilnoj aplikaciji mogu pojaviti “bugovi”. Manje bitno pitanje je zašto se Facebookova aplikacija stalno ruši na iPhoneu, a važnije je kako učiniti da se to stalno ne ponavlja.

1. Ažurirajte iPhoneov software

Jedan od najčešćih razloga zašto se Facebook “ruši” je zato što imate zastarjelu verziju iPhoneovog softwarea. Da bi instalirali najnoviju verziju, kliknite na Settings – General – Software Update. Ukoliko su vam dostupna ažuriranja, ažurirajte. Ako vam se i dalje ruši Facebook, prijeđite na drugi korak.

2. Ažurirajte Facebookovu aplikaciju

To ćete napraviti tako da u App Storeu kliknete na Updates u donjem desnom dijelu zaslona i potok kliknete na Update All u gornjem desnom kutu. Pronađite Facebookovu aplikaciju i ažurirajte je.

3. Izbrišite Facebookovu aplikaciju i ponovno je instalirajte

Ukoliko vam se Facebook i dalje “ruši”, tada izbrišite Facebookovu aplikaciju i ponovno je instalirajte iz App Storea.

4.Poništite postavke na iPhoneu

Zadnje dvije opcije su da poništite (resetirate) sve postavke na svom iPhoneu koje će biti vraćene na tvorničke postavke, ali se neće izbrisati vaše aplikacije ili osobni podaci. Kako bi to učinili slijedite proceduru – Settings – General – Reset – Reset All Settings, upišite lozinku i klikajte po Reset All Settings.

5. Vratite telefon na početno stanje

Ako vam se Facebook još uvijek ruši, vjerojatno se radi o softwarskom problemu koji se jedino može riješiti tako da vratite telefon u početno stanje. Za razliku od prethodnog koraka, to će vam izbrisati sve s vašeg iPhonea, piše Payetteforward.