Ruža ponovo ima hit!

Pjevačica koja je obilježila 2014. godinu sa velikim hitovima poput “Svi su mi pričali” i “Rođendan” kao i ulogom u filmu “Hiljadarka” je Ruža Efendić. Ruža je prošle godine radila punom parom, nastupala je kako u Bosni i Hercegovini tako i izvan naših granica. U pauzama je snimala kadrove za film o kojem svi pričaju a pronašla je vremena i da obraduje svoje mnogobrojne obožavatelje sa novom pjesmom “Svirajte mi našu pjesmu”. Nakon YouTube promocije, pjesma je doživjela veliku popularnost a saznali smo i da se već pjeva na Ružinim nastupima.

ruza 33

“Ja nemam riječi, zaista sam ostala bez teksta kada sam prvi put zapjevala novu “Svirajte mi našu pjesmu”. Čudan je osjećaj stajati na bini i pjevati pjesmu u glas sa obožavateljima nekoliko sati nakon YouTube premijere. Presretna sam jer sam ponovo uradila pravu stvar sa ekipom studija “Tempo”. Pjesma je u potpunosti u mom stilu i drago mi je da je prihvaćena od strane publike,” izjavila je lijepa Ruža.

Tekst je napisala Berina Karaga dok muziku i aranžman potpisuju dobro poznata imena studija “Tempa” Almir Ajanović i Damir Bečić.
Balkanska Ruža je najavila i nove projekte u ovoj godini. Do novih pjesama uživajte u pjesmi o kojoj svi pričaju.

ruza 2