Ruža s novom pjesmom najavljuje album godine

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Ruža Efendić je nakon pjesama “Svi su mi pričali” i “Rođendan” definitivno osvojila publiku kako u Bosni i Hercegovini tako i širom Europe. Za njene nastupe mjesta su rezervisana čak nekoliko mjeseci unaprijed i uvijek se traži karta više. Razlog za to je dobra pjesma i odlična atmosfera koju samo umije da napravi balkanska Ruža.

1
Nedavno je objavila još jednu pjesmu u saradnji s Tempo produkcijom. Pjesma “Svirajte mi našu pjesmu” je preko noći postala hit na mnogobrojnim radio i televizijskim stanicama.

“Ja sam nastavila u svom stilu što se muzike tiče. “Svirajte mi našu pjesmu” je prihvaćena od publike jako dobro. Pjesmu potpisuje ekipa studija “Tempo”. Također zajedno s njima radim i na pripremi albuma koji će biti kruna moje dosadašnje karijere. To je sve što vam mogu izjaviti za sada,” dodala je Ruža.

Album se očekuje tokom ove godine a nove pjesme će zasigurno biti odličan spoj dobrog teksta, kvalitetne muzike i savršenog Ružinog glasa.

GODISNJICA
MARKETING