S 28 godina preminula blogerica i manekenka Adela Klobučar

Hrvatska blogerica Adela Kloburač umrla je u dobi od 28 godina nakon borbe s rakom dojke, piše Story. O svojoj borbi redovno je izvještavala pratitelje na društvenim mrežama, a jučer su joj uputili posljednje pozdrave nakon što ih je vijest o preranom odlasku vječno nasmijane Adele rastužila.

“Prekrasna ženo, hvala ti na svemu što si bila iznutra, na jačini i lekcijama koje si prenosila tako lako i nesvjesno… Sve riječi su suvišne sada… Nestvarno je… Nasmijavaj anđele”, napisala je u svojoj Instagram priči voditeljica i novinarka Katarina Moškatelo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Klobucar (@adelaklo)

Zadnju objavu uputila je pratiteljima 1. januara.

“Rekla bih im da nije ni moguće ni humano da to sve jedno tijelo i um izdrži u 365 dana… i nije. Ali ljudski duh je nesalomljiv. Ne znam kako vi, ali ja znam tko je zaslužio naj*ebeniji život… E pa živote, tu sam. 2020. bila si teška, ali vraški dobro sam te iznijela na leđima. Mogu ja još, al za prvih 28 godina života pliiiiiiz STOP! Nisam ja baš žena od čelika…”, napisala je u tada Adela, magistrica farmacije, koja je za dijagnozu saznala prije pet mjeseci, neposredno nakon 27. rođendana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adela Klobucar (@adelaklo)

– Vrlo brzo nakon uspostavljanja dijagnoze počele su i kemoterapije, njih ukupno šesnaest. Trenutno mi je preostalo primiti još šest kemoterapija, što znači da je dobar dio ovog dijela liječenja iza mene. Na sreću ih odlično podnosim iako su prisutne brojne nuspojave koje su jednostavno neizbježne prilikom primjene ovakvih lijekova. Fokusirana sam na zdravlje pa svi izazovi lakše i brže prođu – rekla je jednom prilikom za isti medij Adela nakon otkrivanja dijagnoze.

Prethodni članakKako se psihički nositi sa strahom od moguće zaraze kovidom?
Sljedeći članakNovi Golf R protiv Audija S3, koji je bolji?