Portal 072info

S ovim horoskopskim znakom svi žele da se druže

Vodolije su iskrene, otvorene i radoznale osobe. Takva iskrenost bi trebalo da se cijeni jer vas nikada neće slagati i uvijek će vam reći ako vam neka odjeća ne stoji lijepo ili ako ste se ugojili, ali sve na simpatičan i vrlo spontan način koji uglavnom zna da oduševi ljude.

Kao što smo rekli, Vodolije su otvorene osobe koje vole da se zabavljaju i da budu u društvu. Uvijek su spremni da pomognu, a njihova inteligencija nema granica (mada su lijeni kada treba da je iskoriste). Takođe ne vole da ih neko sputava i tačno znaju kada nešto žele – to će i dobiti. Ne vole kada im se neko miješa u njihov život.

Zbog toga što su vrlo radoznale, ne trpe dosadu i ne mogu da se skrase na jednom mjestu. Vole da mijenjaju sve, od stajlinga do izgleda stana u kojem žive. Obožavaju da vode glavnu riječ, ali i da poslušaju i uvaže tuđe mišljenje.

Vodolije ne obraćaju pažnju na nebitne stvari i nemaju predrasude prema drugima. Kako vole da maštaju i da zamišljaju neki svoj svijet, znaju da se potpuno isključe pa čak i kada su sa vama u društvu; vi možete da im pričate nešto, a one vas neće čuti ništa.

Iako su uvijek iskrene, kada to od njih situacija zahtijeva, znaju i da slažu kako bi izbegle neprijatnost – to im je često mana.

Podijelite članak