Portal 072info

S ovim ne možete pogriješiti: Najbolji darovi za nju i njega

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kod odabira poklona, najvažnije je razmišljati o onome kome ga darujete. Tradicionalnom tipu žene koja mnogo pažnje pridaje poklonima najbolje je odabrati ono za što ste unaprijed sigurni da joj se sviđa, a eksperimentirati s darovima možete s onom koja voli iznenađenja, a kreativnost cijeni više od praktičnosti.

Bilo da je riječ o modernim gadgetima, ulaznici za omiljeni koncert ili lijepom odjevnom predmetu, muškarci će najviše cijeniti poklone koji su praktični.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME

Top 5 poklona za nju

Masaža kao idealan dar

Uplaćena masaža ili bon idealan su poklon za većinu žena. Bilo da radi uredski posao i ima česte bolove ili se jednostavno želi opustiti i obožava masaže, s ovim je darom teško “promašiti”. Ipak, pripazite ako ona ne voli kozmetičke salone, izrazito je škakljiva ili ne voli masažu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Nešto toplo

Kapa, šal, rukavice, prsluk ili pak dekica idealni su praktični darovi u hladno zimsko doba. Osim toga, oni šalju poruku – želim da ti uvijek bude toplo, a kod odabira je važno paziti uklapaju li se u njezin odjevni stil.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ono što si sama želi

Velik broj žena bližnjima će unaprijed natuknuti što bi voljele pronaći pod borom. Pažljivo osluškujte njezine želje, osobito ako govori – “joj, nikako da si to priuštim” ili “najljepšim poklon bi mi bio” jer s time nikako nećete pogriješiti.

Parfem kao klasičan odabir

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ugodan miris u lijepoj bočici stvar je kojoj će teško odoljeti bilo koja žena, osobito ako sama ne voli trošiti na parfeme. Proučite koje parfeme inače koristi, a po mogućnosti ih i zapišite kako biste u parfumeriju došli pripremljeni.

Poklon za oboje

Vikend putovanje za dvoje ili nešto duže putovanje, ako ste si u mogućnosti priuštiti, uvijek su odličan dar. U njemu ćete tako uživati i vi, a sjećanja koja ćete stvoriti pamtit će se zauvijek.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Top 5 poklona za njega

Stereotip da muškarci vole gadgete je točan

Brojna istraživanja su potvrdila – muškarci najviše žele poklone tehnološke prirode. Pri tom se misli na tablete, smartphone, playere, dijelove za računala, kućna kina, fotoaparate, usb stickove i slično. U istraživanju i korištenju istih oni će zasigurno uživati.

Odjeća je praktičan poklon

Lijepe bokserice, majica ili košulja mogu biti odličan praktičan poklon. Kako većina muškaraca nije ljubitelj šopinga, a osobito odjeće, pogodite li stil bit će vam uistinu zahvalni. No prije nego krenete u šoping razmislite o tome što bi doista želio i što je njegov stil.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

I muškarci vole kozmetiku

Većina muškaraca želi lijep i njegovan izgled bez previše truda, a kako nisu upućeni u kozmetiku odabir pravog preparata im može predstavljati problem. Kvalitetan parfem, balzam poslije brijanja ili cijeli kozmetički set zadovoljit će njegove praktične potrebe, ali i taštu stranu.

Modni dodatak

Sat ili nakit dobar su odabir za muškarce koji se vole ukrašavati. Prije odabira poklona pokušajte saznati njegov ukus, najbolje preko komentiranja sličnih predmeta u časopisima ili s prijateljima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Karte za utakmicu, koncert…

Karte za utakmicu omiljenog kluba, meč borilačkih sportova, autoutrke ili omiljeni bend poklon su s kojim ne možete pogriješiti. U ovakav tip poklona spadaju i odlasci na neku aktivnost koju znate da želi, a nije probao, poput kartinga ili leta s balonom.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME