Portal 072info

Sa 800 svijeća i 40 lampi: Romantični Zeničanin na originalan način zaprosio djevojku

Da su Zeničani zbog ljubavi spremni pomjeriti granice pokazatelj je najnoviji ljubavni gest na igralištu zeničke Osnovne škole “Musa Ćazim Ćatić”, koji je oduševio javnost. 

Naime, ljubavni poduhvat, poput onih iz filmova, obasjao je dvorište škole na kojem se ukazao natpis “Udaj se za mene”. Ovaj fascinantan prizor kroz prozor stana iz najveće zgrade u Zenici – Lamele, ugledala je njegova izabranica, koja je ostala zatečena prijatnim iznenanđenjem. 

Nije ni slutjela da će svoju dugogodišnju vezu od skoro devet godina krunisati na originalan način, pa je, vidno oduševljena, bez dvoumljenja izgovorila sudbonosno “da”. 

O ovom ljubavnom činu i fotografiji koja je osvanula na internetu bruje društvene mreže, a komentari hvale i oduševljenje ostalih stanara Lamele, koji su imali priliku svjedočiti ovom ne tako čestom događaju, potvrda je da sve učestaliji ljubavni poduhvati u Zenici nisu uzaludni. 

Za ovaj nesvakidašnji gest hrabrom Zeničaninu bilo je potrebno 800 svijeća, 40 baterijskih lampi i deset prijatelja koji su mu pomogli u realizaciji prosidbe o kojoj priča Zenica. 

Saznajemo da je mladi bračni par već bio na medenom mjesecu, što je najbolja potvrda neraskidive ljubavi između mladih Zeničana. 

AVAZ – D.PAŠALIĆ

Podijelite članak
  • 1.7K
    Shares