Portal 072info

ŠABAN MU PISAO HITOVE A ON GA SAD MIJENJA U ŽIRIJU: Evo koja folk legenda bi mogla sjesti u predsjedničku stolicu Zvezda Granda

Šaban Šaulić dugo nije bio zadovoljan tretmanom koji je imao kao predsednik žirija u „Zvezdama Granda“. U neobaveznom razgovoru s novinarom Kurira pevač je još u januaru ove godine napomenuo da mu se sve smučilo i da samo čeka povod da napusti „Grand“.
– Ja ovo više ne mogu da trpim. Samo se svađaju i mene uvlače u to. Samo čekam da me neko čačne i da imam razlog da napustim žiri – razočarano je tada rekao Šaulić.

Kako Kurir saznaje, snimanje emisija „Zvezde Granda“ počinje sledećeg utorka 13. septembra. Sve do juče iz „Grand produkcije“ tvrdili su da će žiri ostati u istom sastavu i da se još samo nisu dogovorili sa Viki Miljković.

Saopštenje TV Pink da Šaban Šaulić prelazi u njihove „Zvezde“ i izjava kralja folka koja je to dodatno potvrdila dokazuje da je pevač čekao poslednji trenutak kako bi zadao finalni udarac!

Ali Popović je izgleda odmah našao zamjenu za Šabana te bi u predsjedničku stolicu mogao sjesti Jašar Ahmedovski. Inače Jašar i Šaban su jako dobre kolege , Šaban mu je čak i napisao nekoliko hitova. Da li će doći do ove saranje izmeđue Jašara i Granda ostaje nam da vidimo.

e-turnej.com/kurir

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box