Portal 072info

Šaban otkrio zašto je nosio periku

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pjevač narodne muzike Šaban Šaulić je rano ostao bez kose, pa je jedan period svog života nosio periku, a onda je stavio tačku na to. Sedamdesetih i osamdesetih godina Šaban Šaulić izgubio je kosu, ali je na nagovor prijatelja nosio perike. On je izjavio da se kaje što je ikada nosio tupe:

– Jedva sam čekao da se riješim toga. Sada mi je jako krivo što sam nosio tu glupost. Bukvalno sam se preporodio kada sam se ošišao na ćelavo i bacio tupe. Tada sam bio najsretniji čovjek na svijetu! Priznajem da sam muku mučio s tim. U jednom periodu života počeo sam da gubim kosu, a onda su me prijatelji i moj tadašnji menadžer nagovorili da stavim tupe – rekao je Šaban nedavno. Njegova kćerka Ilda otkriva kako je ona sve to doživjela:

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

– Prirodno sam reagirala kada je skinuo periku, kao i on. Mi smo svi to podržali. Zašto da ne? – rekla je. Međutim, dok je tata nosio perike i bio na vrhuncu slave u staroj Jugoslaviji (posebno zbog pjesme “Hajde mala da pravimo lom”) malo ko zna da je upravo Ilda u tom spotu imala svoju prvu ulogu pred kamerama.

– Da, da, u tom spotu sam se ja pojavila. Divne me uspomene vežu za taj period. Ja sam tada bila klinka, imala sam samo 13 godina. Kada je tata rekao da snima spot, ja sam mu rekla: “Tata, ja bih voljela da učestvujem”. To je bilo moje prvo iskustvo. Tačnije, vatreno krštenje. I s kamerama i ovako… – otkrila je tako još porodičnih detalja Ilda Šaulić.

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

 

Autor: (Express.ba)

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6