Portal 072info

ARENA ZENICA: Počela prodaja ulaznica za koncert Šabana Šaulića

Ostalo je još mjesec dana do spektakularnog koncerta godine u Gradskoj areni Zenica, 11. aprila sa početkom u 20.00 sati, povodom drugog rođendana portala 072info.

PLAKATKoncert kralja narodne muzike Šabana Šaulića naišao je na odlično interesovanje kako bosanskohercegovačke tako i regionalne javnosti, a informacije u vezi sa prodajom ulaznice sa nestrpljenjem se iščekuju.

Kako je do sada najavljeno, 11. april biće noć koja će ostati dugo u sjećanju a što potvrđuje nastup ‘doktora’ narodne muzike Šabana Šaulića, atraktivne gošće Aleksandre Prijović, ali i gosta iznenađenja.

Spektakl je na programu od 20.00 sati, a uvjereni smo kako će Arena Zenica biti ispunjena do posljednjeg mjesta a što je razlog više da svoje ulaznice obezbijedite na vrijeme.

Tako će svi zainteresovani ulaznice po cijeni PARTER10 KM i TRIBINE15 KM moći kupiti od večeras putem portala kupikartu.ba, a od četvrtka 12. marta u turističkoj agenciji BISS-TOURS u Zenici i Sarajevu kao i u STR Admir u Kaknju.

Uvjereni smo kako će mnogobrojni posjetioci istinski uživati u najvećim hitovima narodne muzike poput ‘Verujem u ljubav’, ‘Žal’, ‘Još ovu noć’, ‘Dođi da ostarimo zajedno’, hitovima mlade Prijovićke, ali i u izvedbama specijalnog gosta iznenađenja 

Vidimo se 11. aprila u Gradskoj areni Zenica, koncert godine Šabana Šaulića i gostiju…

OSVOJITE ULAZNICU ZA KONCERT ŠABANA ŠAULIĆA – KLIKNI OVDJE ZA VIŠE INFORMACIJA
Podijelite članak