Portal 072info

Šaban Šaulić izdao saopštenje povodom veze sa Cucom

Pjevač Šaban Šaulić nakon višemjesečnih spekulisanja o njegovom navodnom nevjerstvu i povezivanju sa mladom pjevačicom Ivonom Negovanović Cucom, odlučio je da javno reaguje.

Iako se suzdržavao od komentara, prilog u jednoj emisiji u kojoj je Cuca govorila o njemu, kao i o tome kako joj je pomogao u karijeri, bila je očigledno kap koja je prelila čašu, pa je Šaban odlučio da napiše saopštenje koje je proslijedio medijima:

– Tokom prethodnih mjeseci moja porodica i ja smo žrtve nezapamćenog medijskog linča u kom su protiv nas sa različitih strana iznošene gnusne neistine koje ugrožavaju naše zdravlje, bezbjednost, porodičnu harmoniju, a meni lično dostojanstvo, čast i ugled koje sam godinama bez ikakve mrlje gradio u zemlji i inostranstvu. Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine. Naprotiv, iz dana u dan sve su veći napori medija da u sprezi sa osobama čija imena ne zaslužuju ni da budu spomenuta, ugroze naše harmonične porodične odnose, duhovni mir i fizičko zdravlje i u krajnjem slučaju i samu egzistenciju – poručio je pjevač u saopštenju.

Podsjetimo, mlada pjevačica je nekoliko puta fotografisana sa pjevačem, o njihovoj navodnoj vezi pisalo se mjesecima, a jednom prilikom je izjavila da joj je veza sa Šabanom uništila zdravlje. Ipak, nedavno se pojavila i u jednoj emisiji gdje je pokazala tetovažu na ruci gdje je pisalo “Šaban”.

Podijelite članak