Portal 072info

Sabrina Čizmo priprema pjesmu o kojoj će brujati estrada!

Atraktivna Zeničanka Sabrina Čizmo proteklih mjeseci vrijedno je radila na novoj pjesmi “Voljela sam gada”, koja bi svjetlo dana trebala ugledati početkom septembra.

Prema riječima muzičkih znalaca, koji su imali priliku čuti njenu novu pjesmu, radi se o hitu koji će obilježiti ovo ljeto ali i godinu.

U prilog tome ide i činjenica da je Čizmo uložila maksimalne napore i mnogo truda kako bi njena nova pjesma našla put do srca slušatelja.

Osim Sabrine, koja je svojim jedinstvenim vokalom otpjevala pjesmu, tim muzičkih profesionalaca također se potrdudio da novi hit u najavi obilježi ovu godinu.

Da je o svemu vodila računa govori podatak da je na novoj pjesmi sarađivala sa najboljim bosanskohercegovačkim kantautorom Amilom Lojom, a koji piše isključivo pjesme koje su apsolutni hitovi.

Također, ovih dana vrijedno se radi i na ekranizaciji pjesme, a spot potpisuje jedan od najboljih režisera Haris Dubica, što je kruna cjelokupne priče i preduslov da hit pjesma dobije spot čiji će kadrovi oduševiti milionski auditorijum.

Ukoliko se u obzir uzmu sve okolnosti i vrhunski muzički znalci na čelu sa Sabrinom koji su vrijedno radili na pjesmi, ne čudi što su mnogi za “Voljela sam gada” već poručili da je nesumnjivo veliki hit.

Podijelite članak