Sad te ima, sad te nema: Auto ‘progutala’ ogromna rupetina

Sad te ima, sad te nema: Auto ‘progutala’ ogromna rupetina

sad-te-ima-sad-te-nema-auto-progutala-ogromna-rupetina-900x600-20130726-20130704070912-1280d36e3be54207b48aa8e08ae1558eSamo sam zazivala Isusa i samo sam to mogla izgovoriti 'Isuse, Isuse, Isuse'. Znam da sam dobro zahvaljujući tome, rekla je Pamela Knox (60) koju je doslovno progutala rupa od najmanje šest metara na cesti u Toledu u srijedu.

– Cesta se otvorila ispod mene i auto je počeo padati i prevrtati se – dodala je šokirana vozačica za Toledo Blade. Nakon što se auto konačno zaustavio, voda iz cijevi počela je puniti stražnje sjedalo.

– Nisam znala što se događa. Mislila sam da ću umrijeti. Nisam mogla gledati u vodu pa sam samo buljila ispred sebe – rekla je. Uspjela je doći do mobitela i nazvati supruga.

Knox je izašla pomoću ljestava koje su donijeli vatrogasci. Policija je izvijestila kako žrtva nije životno ugrožena, ali je potresena. Za svaki slučaj prevezli su ju u bolnicu, piše KLTV.

– Knox je vidjela da vozilo ispred nje počinje propadati, ali nastavila je voziti. Nije mogla izbjeći – stoji u policijskom izvješću. 

Cesta propala zbog puknuća glavne vodovodne cijevi?

Sumnja se kako je do nesreće došlo zbog puknuća glavne vodovodne cijevi ispod ceste. 

– Mnogo je kišilo zadnje vrijeme i nešto je sigurno poplavilo ispod ceste – rekao je policijski narednik Joe Heffernan dok je dizalica izvlačila auto iz rupe.

– Moglo se svakome dogoditi. Samo se nadam da je gospođa dobro – rekla je mještanka Veronica Coleman.

24sata.hr

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE