Sahranjen Aki Rahimovski, more emocija, tihi jecaji i suze

aki
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Akija Rahimovskog danas su brojni prijatelji i porodica ispratili na vječni počinak na zagrebačkom Mirogoju.

U trenutku kada su lijes Akija Rahimovskog spuštali u grob kamere su se ugasile, a zasvirala je pjesma “Sailing” muzičara Roda Stjuarta (Stewart) kojeg je Rahimovski rado slušao i o njemu često govorio. Lijes prekriven makedonskom zastavom do grobnog mjesta ispratili su članovi “Parnog valjka”, djeca Akija Rahimovskog i brojni prijatelji i kolege gmuzičari.

Rahimovski je ispraćen uz nekoliko posebnih pjesama
  • Rahimovski je ispraćen uz nekoliko posebnih pjesama
  • Rahimovski je ispraćen uz nekoliko posebnih pjesama, a prva od njih bila je “Za malo nježnosti” koju je s “Parnim valjkom” snimio 2016. godine.

    Na ispraćaju je potom zasvirala makedonska pjesma “Zašto si me rodila, majko”, a nakon nje i “My Way” Frenka Sinatre (Frank Sinatra).

    Neutješni Kiki Rahimovski
  • Neutješni Kiki Rahimovski
  • Uz sadašnje i nekadašnje članove benda “Parni valjak” i njihovoh menadžera posljednje zbogom voljenom Akiju Rahimovskom došla su mu reći brojna poznata lica iz svih područja društvenog života. Bili su ondje Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš, Dubravko Šimenc, Dino Jelusić, Goran Penava Pišta, Elizabeta Gojan, Lea Dekleva s nekadašnjim menadžerom benda Nenadom Drobnjakom, Nina Badrić, članovi benda “Psihomodo Pop”, Aerodrom, Zdravko Šljivac, Neno Belan…