Sahranjena ubijena porodica Đokić: Plač rodbine odzvanjao grobljem

dd
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Porodica Đokić iz Aleksinca, koja je ubijena, pretpostavlja se, između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac, sahranjena je danas na groblju u Žitkovcu, piše Kurir.rs.

Komšije, prijatelji, ali i sveštenici bili su okupljeni su ispred kuće Goranove majke gdje se inače održalo opelo za pokojnike. Tužna povorka do groblja krenula je iz kuće Goranove majke, iz koje su Ðokići kobne noći, 26. septembra, krenuli u svoj stan u Aleksincu.

ČITAJ JOŠ:  Haos u Srbiji zbog snijega i vjetra: Snježni nanosi do dva metra, bez struje 25.000 ljudi

S obzirom na to da je samo jedan kovčeg bijele boje, pretpostavlja se da će kćerka Lidija biti sahranjena u njemu. Kćerka Lidija počivati će između kovčega svojih roditelja.

– U toj kući su posljednji put viđeni živi, a odatle će biti ispraćeni i na vječni počinak. Želimo da ih dostojno sahranimo, jer oni su to zaslužili. Bili su divni ljudi – rekli su rođaci.

Baka Stojanki, Goranovoj majci, bilo je najteže, a cijela porodica stajala je skrhana pored kovčega… Sestre su ljubile sanduke, a mnogi su istrčali iz dvorišta nakon gledanja dirljivih scena.

ČITAJ JOŠ:  Jezivo: Djevojku tukao i mučio pa joj gasio cigarete po tijelu

Ispred i u kući bilo je na stotine komšija i prijatelja.

GODISNJICA
MARKETING