Šakira o prekidu s Pikeom: Osjećala sam se kao da mi je neko zabio nož u prsa

Šakira o prekidu s Pikeom: Osjećala sam se kao da mi je neko zabio nož u prsa

Šakira (Shakira, 47) je u novom intervjuu za Rolling Stone govorila o prekidu s Žerarom PIkeom (Gerard Pique). Izjavila je da je nakon razvoda pretrpjela fizičku i emocionalnu bol.

– Patnja koju sam osjećala bila je vjerojatno najveća koju sam doživjela u cijelom životu. Osjećala sam se kao da mi je neko zabio nož u prsa. Osjećaj je bio stvaran – ispričala je  pjevačica.

svrnula se i na pjesmu “Monotonia” koju je izdala nakon razvoda, u kojoj oplakuje propalu vezu. U spotu Šakira stoji ispred trgovine, izgledajući vidno uzrujano, a potom je neko udara u prsa. Nakon što se uspije podignuti s poda, u spotu trči ulicama držeći u rukama svoje krvavo srce. Pjevačica kaže da joj je njezin tim savjetovao kako ne bi trebala objaviti takav video.

Šakira je nogometaša upoznala u martu 2011., kada je snimala spot za hit “Waka Waka”. Zajedno su bili 12 godina, a razišli su se u junu 2022. Par ima dva sina, Milana i Šašu (Sasha=. Prekid pjevačice i nogometaša izazvao je veliku pažnju javnosti, pogotovo nakon što se doznalo da je Žerar bio nevjeran.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica

POVEZANE OBJAVE