Šako Polumeta konačno priznao kome je slao sporne snimke! (VIDEO)

Šako Polumeta konačno priznao kome je slao sporne snimke! (VIDEO)

Šako Polumenta je uzdrmao balkansku javnost snimcima, koje je navodno slao, maloljetnici Mini.

Zbog svega, pjevač je odlučio da objasni kako je došlo de nezgodne situacije, video snimaka. Govoreći o cijelom skandalu istakao je da je sam sebe doveo u ovu poziciju.

– Meni su kada smo sjedili na klupici u Švedskoj ukrali telefon, kada sam otišao do toaleta. Ja nosim posljedice i krivim sebe što sam to dozvolio. U tom trenutku u mom privatnom životu se dešavao takav period da sam ja imao milion žena i bio sam slobodan. Tada sam osjetio takvu energiju prema nekoj osobi. Kada bih ja pokazao šta su meni slali – započeo je Šako.

Naglasio je da snimke nije slao izvjesnoj maljoletnici inicijala M.V.

– Slobodan sam muškarac, moj emotivni život je moj, jadno je to gledati i prozivati me, kada sam svakoga ispoštovao, posebno svoju publiku, ne glumeći zvijezdu nikada u životu i sada me svi prozivaju. Uostalom, meni to ide u korist, to mi je dobra reklama. Da sam slao snimke maloljetnici, već bih vjerovatno bio u policiji – rekao je Polumenta u emsiji “Ami G show”.

Polumenta je dodao da mu je bilo izuzetno neprijatno, posebno zbog djece, koja su osjetljiva, ali naglasio je da sada može da se šali na taj račun.

Pogledajte snimak koji je izazvao haos na društvenim mrežama.

avaz.ba

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica