Portal 072info

Sakrijte objave s Facebooka od šefa, žene ili bilo koga drugog

imageU trenucima kada nije moguće ukloniti šefa, roditelje ili bilo koga drugoga iz mreže kontakta na Facebooku, ostaje tek opcija sakrivanja određenog materijala. Srećom, sve je moguće prilagoditi uz malo truda i manje od minute potrošenog vremena.

Moguće je sakriti pojedinačne statuse već pri njihovom kreiranju. S lijeve strane dugmića koje služi za objavu nalazi se izbornik vezan za privatnost. Opcija je mnogo, no u slučaju želje za uklanjanjem materijala od pojedinačnih osoba valja kliknuti na Custom, piše Tportal. Ondje se nalazi nekoliko jednostavnih polja u kojima je moguće ručno upisati osobe za koje (ne) želite da imaju mogućnost pregleda tog statusa.

Kako biste pak sakrili sve buduće objave od jedne ili više osoba, valja ići u nešto naprednije postavke. Kliknite na ikonicu zupčanika u gornjem desnom dijelu stranice i odaberite ‘Settings’ pa ‘Privacy’. Ondje se nalazi ‘Who can see my stuff?’ dio, a valja odabrati ‘Edit’ u polju ‘Who can see your future posts?’ i postaviti stvari kao u prvom slučaju.

Kako to izgleda u praksi, moguće je vidjeti u nastavku.

Podijelite članak