Portal 072info

Šaljivi horoskop: Saznajte kakva vam je svekrva!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na početku njegova majka je djelovala tako milo i slatko, ali odjednom se, kao iz zimskog sna, probudila – strašna svekrva. Taj nezaobilazni, često i ključni „sastojak“ veze ili braka, pojavljuje se kad se najmanje nadate, tu je uvijek kad ne treba i obrnuto. Pročitajte astrološki profil vaše svekrve, možda će vam sinuti neka ideja kako možete da joj „doskočite“, odnosno kako da smirite strasti i uskladite odnos sa njom.

OVAN (21. mart – 20. april)
Kao prvi astrološki znak, tako i u životu svog djeteta želi da u svemu ostane prva i najbolja – zauvijek. Ona je stalno u pokretu i poluratnom stanju. Strašno voli da naređuje, pa kad se iskalili na mužu i djeci, na red ćete doći i vi. Tu nema pomoći.
Savjet: Sa njom je najbolje da se borite tako što ništa nećete svvhatiti ozbiljno, a poslije njenog izlaganja uvek dodajte nešto ironično. Ne podvijajte rep.
BIK (21. april – 20. maj)
Ona je nevjerovatna opasnost za ljude tankih živaca. U sve voli da „gura nos“, savjetovaće o svemu – hrani, oblačenju, novcu, pa i seksu. Stalno će vam govoriti da voli sve što volite i vi, a onda će iza vaših leđa raditi po svome. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar.
Savjet: Protiv nje je najbolja taktika: ne popuštati i nadati se da će njena snaga trajati kraće od vaše.
BLIZANAC (21. maj – 20. jun)
Ova žena ima neumornu jezičinu i u stanju je da izbezumi svakoga. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vaše bolne tačke, a onda se obrušava na vas. Voli da se miješa u apsolutno svaki aspekt vašega života. S druge strane, na nju se nikada ne možete osloniti.
Savjet: Od nje nikada nećete dobiti savjet kako se čisti i sprema, pere i kuva. Za nju je kuća samo gomila problema, pa o njima ne želi da sluša. Ako joj budete nametali ove teme, velika je vjerovatnoća da ćete se sve manje družiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

RAK (21. jun – 22. jul)
Ispod nežne majčinske slike svekrve rođene u znaku Raka krije se možda jedan od najstrašnijih likova u Zodijaku. S njom zaista nema šale! Gdje ona hoda, tu trava ne raste. Svekrva će sa sinom imati poseban odnos – kao iz Hičkokovog filma „Ptice“. Tako da ste udajom, osim muža, definitivno dobili i svekrvu.
Savjet: Protiv ove „napasti“ najlakše je da se izborite tako što ćete pridobiti njeno povjerenje. Tada počnite da radite po svome.

svekrva1
LAV (23. jul – 22. avgust)
U slučaju svekrve Lavice možete samo gorko plakati. Kad ona uđe u vaš život, vaša prava će ostati pred vratima. Ona ne pita, ona naređuje. Oštrim korakom ide naprijed i ne osvrće se na vas. Ipak, za utjehu je da ona to ne radi iz pakosti – to je njena priroda. Zato se nikako ne povlačite – ako vas jednom stavi pod „čizmu“ tamo ćete biti zauvijek.
Savjet: Odmah se oduprite i oštro branite svoje stavove. To će joj biti znak da sa vama, ipak, treba malo drugačije da se ponaša.
DJEVICA (23. avgust – 22. septembar)
S njom nikada nije lako. Ona je tako pedantna, čista i precizna, da vas već nakon 7 dana zajedničkog života boli glava. Ako se brzo ne odselite, gotovi ste. Srećom, ima urođenu diskreciju, pa neće previše zabadati nos u vaše stvari. Ali, ako ona smatra da treba da se umiješa (a to je često) nećete moći ništa: piće vam krv na slamku. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami povjerovati u njene riječi. Ona plete mrežu oko vas i na kraju sve dovede pod svoje kriterijume.
Savjet: Jedini lijek protiv nje je da ste dovoljno daleko – na Novom Zelandu, na primjer.
VAGA (23. septembar – 22. oktobar)
Ova svekrva je jedna od najprofinjenijih, ali i najperfidnijih u Zodijaku. Uvijek je dotjerana, našminkana i spremna za izložbu. Na vama će primijetiti da ste „nekako neuredni“ i da o njenom sinu ne vodite baš previše računa.
Savjet: Ignorišite njene nove kostime, a na novu frizuru nemojte se ni okrenuti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

ŠKORPIJA (23. oktobar – 22. novembar)

Sa svekrvama rođenima u znaku Škorpije nije lako. Na trenutke je nježna i hoće da pomogne, a ima trenutaka kada ruši sve pred sobom. Neće poštediti ni vlastitog sina, a kamoli vas koji joj niste niko i ništa.
Savjet: Sa njom morate biti ili prijatelj ili neprijatelj, ali je daleko bolje da budete prvo, jer se u suprotnom vaš inat nikako neće završiti srećno.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

svekrva2

STRIJELAC (23. novembar – 21. decembar)
Sa njom nikada neće biti dosadno. Može beskrajno dugo da prepričava dogodovštine iz cijelog svijeta. Ali će znati kad treba da prestane jer cijeni i vašu slobodu. Ima razvijen osjećaj pravde.
Savjet: Za borbu protiv nje morate biti pravi psiholog. Obzirom da su one vesele i nasmijane i svijet doživljavaju kao radost, slobodu i sreću, pričajte joj o užasima i gadostima u svijetu.
JARAC (22. decembar – 19. januar)
Ona je jak, težak i uporan protivnik. Uglavnom je nepobjediva. Teško ćete joj naći slabu tačku. A kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će priskočiti prva i jednostavnim savjetima riješiti problem. Ona je mudra.
Savjet: Ako želite da je porazite, uznemirite je. Primijetite da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je uzdrmati.
VODOLIJA (20. januar – 18. februar)
Svekrve Vodolije su pravi veseljaci. Njima je sve svejedno i ne mare puno za red i zakon. Neće se baš držati reda u svojoj kući, ali će nered kod vas uvijek primijetiti. Više je zanimaju problemi južnoafričkih vjeverica, nego šta će sutra da kuva. Za nju je najvažnija sloboda.
Savjet: Nemojte da joj smetate i vaši odnosi će biti jako dobri. Ako namjeravate da je udaljite od sebe, morate se opredijeliti za hladni rat. Njeno oružje su histerija i hladan intelekt.
RIBA (19. februar – 20. mart)
Kada u kući imate svekrvu u znaku Riba, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svoje dijete, da će ono i sada, kada je odraslo i u braku, zahtijevati majčinsku njegu – i to od vas! Zahvaljujući svekrvi Ribi, vi imate muža koji se ponaša kao razmaženo derište, hoće doručak u krevet, uvijek ispeglanu odjeću i uredan ormar.
Savjet: Ako živite zajedno morate postati njena kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno da bi njen sinčić bio kao kralj na prijestolu. Ako želite da je se riješite, ostaćete i bez bračnog partnera.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

vestinet.rs

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)