Salon ljepote “Tajna”: Ogromno interesovanje za Nd YAG medicinski laser

Otkako je svečano otvorio svoja vrata u novoj zgradi “ZEVAL”, ali i postavio nove standarde u ovoj branši, Salon ljepote “Tajna” svakodnevno uljepšava broje Zeničanke koje su oduševljene uslugama, stručnošću, kvalitetom, ali i prihvatljivim cijenama. 

Salon ljepote “Tajna” nudi brojne usluge a veliku pažnju plijeni lsve atraktivniji tretman Nd YAG laser. 

👉Zašto Nd YAG laser?👈 

 👉Za razliku od drugih lasera, Nd-YAG laserom možete ukloniti dlačice i sa tamne, osunčane kože i tretmane možete raditi tokom svih godišnjih doba.  

⭐️Aposolutno i trajno uklanja i sijede i bijele dlake kao i one tamnije. Dakle, odličan je kako za nešto tanje dlačice tako i za tretman dubljih dlačnih folikula (tamne i jake dlake), npr. muška leđa. 

⭐️Uništava dlačicu i njen korijen, a okolnu kožu ostavlja netaknutu. 

⭐️Potpuno se riješite dlačica uz bezbolnu epilaciju  jer se radi aparatom koji automatski hladi kožu za vrijeme tretmana. 

⭐️U toku procesa epilacije dlaka potrebno je sačuvati korijen dlake,dakle dozvoljeno je samo površinsko brijanje,

⭐️depilacije voskom,šećernom pastom i ostalim preparatima stogo su zabranjene. ⭐️Tretmani epilacije rade se u razmaku od 28 dana.

Podsjetimo, salon se nalazi u najmodernijoj zgradi “ZEVAL” i na najljepšoj adresi u gradu, te predstavlja pravo mjesto za sve one koji traže kvalitet, ljubaznost, ugodnost i zasluženu pažnju, uz usavršene vještine.

Radno vrijeme salona je od ponedjeljka do subote, od 10 do 18 sati, a nalaze se na atraktivnoj lokaciji u ulici Mujagića sokak na broju 15, na Bulevaru. 

Za sva vaša pitanja, dostupni su i putem oficijelnog Facebook i Instagram profila, a možete ih kontaktirati i na broj telefona 061 966 882!

✨Pripremili smo ZLATNE KARTICE za naše zlatne i stalne mušterije, za sve one koji su vjerni našim uslugama i tretmanima..

Na svakoj kartici dobijate 10% popusta za svaki urađeni tretman, na taj način skupljate bodove na kartici i u količini bodova koju skupite dobijate besplatno neku od naših usluga.. vaš salon ljepote “Tajna”✨