Portal 072info

SALON LJEPOTE “TAJNA”: Organiziran “Beauty night”, prezentiran jedinstven laser u BiH! (FOTO/VIDEO)

U Salonu ljepote “Tajna” sinoć je organizirana “Beauty night”, kojem su prisustvovali brojni posjetioci. Bila je to prilika da vlasnica salona Ajna Bajrić prezentira prisutnima najnoviji i najmoćniji laser na tržištu u regionu, koji je od sada na područuju Bosne i Hercegovine dostupan samo u Zenici.

O jedinstvenom laser aparatu

Naime, radi se o jedinstvenom laseru pomoću kojeg od sada, samo u Zenici, možete uraditi trajnu epilaciju i rejuvenaciju kože, fleke pjege, skinuti tetovažu, riješiti se loše urađenih obrva, poboljšati teksturu, podmladiti kožu ili pak uraditi carbon peel.

Svečanosti u Salonu “Tajna” prisustvovao je MIlan, vlasnik poznatog kozmetičkog salona u Srbiji, a koji je imao isključivo riječi hvale za rad mlade poduzetnice Bajrić.

Utisci vlasnika poznatog kozmetičkog salona u Srbiji, posjetilaca…

Brojni posjetioci sinoćnjeg “Beauty night” dešavanja u gradu nisu mogli odoljeti, a da ne probaju mogućnosti koje pruža ovaj do sada neviđeni laser na našim prostorima. 

Već nakon potpuno obuštajućeg i bezbolnog tretmana, rezultati su bili vidljivi, a oni koji su imali tu čast da uvide o kakvom aparatu se radi bili su više nego oduševljeni.

Ova nova usluga zasigurno je još jedan od pokazatelja da je Salon ljepote “Tajna” podigao standarde bavljenja kozmetičkih usluga ne samo u Zenici, nego na nivou cijele države!

Svi zainteresirani koji žele iskoristiti neke od usluga novog LASERA OPT SHRNDYAG, svoj termin mogu naručiti već sutra, pozivom na dobro poznati broj salona 061 966 882 ili putem njihovih oficijelnih Facebook stranica!

Pored novog aparata, tu su već ranije provjerene usluge salona poput japanskog iscrtavanja obrva – microblading, puder obrve – PMU, profesionalno šminkanje, dermapen, plasma pen, ultrazvučna špatula, dubinsko čišćenje lica, masažu i dermoabraziju lica, nadogradnju trepavica, maderoterapiju, relay masažu, nadogradnju noktiju, geliranje, manikuru i pedikuru, depilaciju voskom i šećernom pastom, čupanje i farbanje obrva, razne vrste pletenica… 

Podijelite članak
  • 106
    Shares

Počitajte još

U Salonu ljepote “Tajna”, na vaš zahtjev, i BB Glow tretman (FOTO/VIDEO)

Redakcija

SALON LJEPOTE TAJNA: Nova LED Maska – Sve što je potrebno za čisto, zdravo i njegovano lice!

Redakcija

NOVO U BIH: U Salonu ljepote “Tajna” bezbolno uradite trajnu epilaciju, uklonite tetovažu, podmladite kožu…

Redakcija