Upriličena i modna revija: Salon ljepote “Tajna” organizirao “Beauty day” (FOTO)

Salon ljepote “Tajna” u Zenici organizirao je jučer u svom salonu “Beauty day”, za kojim je vladalo ogromno interesovanje o čemu svjedoci podatak da je prisustvovalo čak 14 modela.

Na modnoj reviji, održanoj u Tapasu, sve one nosile su “Zeina & Zara Abaya” kreacije, a vidno oduševljene, uživale su u šminkanju koje im je omogućio salon “Tajna”.

Pravi dan ljepote, posvećen ženama, krunisan je i prigodnim nagradama koje im je uručila vlasnica salona Ajna Bajrić, vrijednosti 400 KM, koje su, također, fascinirale brojne modele.

Prisutni modeli, koji su imali priliku učestvovati na ovom jedinstvenom događaju u Zenici, poručili su kako je “Beauty day”, kojeg je organizirao Salon ljepote “Tajna”, događaj koji je pomjerio granice kada govorimo o ovakvim dešavanjima u svijetu ljepote, te da željno iščekuju novi susret u “Tajni”.

Konačan ishod šminkanja, ali i neprikosnovene kreacije, prisutni su mogli vidjeti na prigodnoj svečanosti, odnosno modnoj reviji organiziranoj u “Tapasu”, a niko od prisutnih nije bio ravnodušan na konačni rezultat šminkanja ali i jednistvene kreacije.

Kako je to izgledalo na ovom događaju, pogledajte u fotogaleriji.

Prethodni članakSavjeti za roditelje: Što kraće ispred TV-a
Sljedeći članakZavirite u kuhinju jer ove namirnice odmah popravljaju raspoloženje