SALON ZAVJESA MONTANA: Idealno rješenje za uređenje vašeg enterijera (FOTO)

SALON ZAVJESA MONTANA: Idealno rješenje za uređenje vašeg enterijera (FOTO)

1Salon zavjesa „Montana“ na tržištu posluje od 1998 godine. Od otvorenja pa sve do danas svojim savjetima i proizvodima uredili su mnogobrojna kućanstva i poslovne prostore. Zavjese su posljednji detalj u uređenju vašeg prostora, te će pravilan izbor zavjesa učiniti vaš dom ili poslovni prostor ugodnijim za život.

Salon zavjesta “Montana” nudi veliki izbor zavjesa, karniša, dekora, trakastih zavjesa, panel zavjesa, paket sistema te ostalih proizvoda koji služe za uređenje vašeg doma. Zavjese i dekore šivaju prema vašim mjerama. Na vaš poziv besplatno dolaze u vaš dom, te u dogovoru sa vama predlažu izbor zavjesa i karniša koji će se najbolje uklopiti u vaš prostor. 

Obratite im se sa punim povjerenjem!

“Želja nam je da nas pozovete da uljepšamo Vaš stambeni/poslovni prostor proizvodima iz našeg asortimana.” – ističu iz Montane.

Temeljem stečenih iskustava u dosadašnjem radu došli su do spoznaje da se najbolja saradnja ostvaruje pozivom na izmjeru u vaš prostor ili dolaskom u njihov izložbeni salon, gdje vam je dostupno oko 1000 različitih uzoraka zavjesa i dekora (paket zavjese, panel zavjese, trakaste zavjese, vencijaner zavjese), webl štofovi, karniše (metalne karniše i drvene karniše) i ostalog asortimana.

“Na taj se način mogu dati najbolja dizajnerska i funkcionalna rješenja za pojedini prostor. Kod opremanja objekata se prilagođavamo unaprijed naglašenim preduvjetima kao što su: posebni atesti o negorivosti, visoka kvaliteta izrade tj. šivanja materijala, kvalitetna montaža te poštivanje dogovorenih isporuka robe.” – objašnjavaju iz Montane.

Valja istaći kako opremaju stambene, poslovne, hotelske, apartmanske i ugostiteljske objekte, a da su se 2012. godine preselili u novi poslovni prostor u Zenici, u neposrednoj blizini “Kamenog mosta” u Zenici.

Više informacija potražite na adresi Titova broj 52. ili na broj telefona/faxa +387 32 406 628 kao i putem e-maila [email protected]. Tu je i oficijelna web stranica zavjese-montana.net.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica