Samo na Balkanu: Tjerao djevojku da klijentima pruža seksualne usluge

jagodina
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Policija iz srbijanskog grada Jagodina uhapsila je Z. S. (51) iz okoline ovog grada zbog sumnje da je prisiljavao svoju nevjenčanu suprugu (26) da pruža seksualne usluge za novac, koristeći njenu tešku materijalnu situaciju i prijeteći joj.

Osumnjičeni je saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog krivičnog djela trgovine ljudima, a tužilac je predložio da mu se odredi pritvor.

Krivična prijava protiv Z. S. uslijedila je poslije dužeg operativnog rada jagodinske policije. Sagovornici na portal Kurir kažu da je osumnjičeni sa 25 godina mlađom žrtvom živio više od dvije godine.

“Ona je živela kod Z. S. u njegovoj kući pored groblja. Priča se da ju je podvodio svojim prijateljima, ali i klijentima, koje je pronalazio na razne načine. Navodno je sav novac koji je devojka zarađivala bavljenjem prostitucijom držao kod sebe, a uz to ju je i ucenjivao i pretio joj. Ona je ćutala i trpela sve donedavno, kada je skupila hrabrost i prijavila svog nevenčanog muža”, kaže izvor.

Komšije kažu da je žrtva jedno vrijeme živjela u kafani.

“Verovatno ima tu nečega, ne verujem da je baš sve tako naivno. Sada se šuška da ovo nije prvi put da policija ima saznanja o njihovim “avanturama”. Priča se i da se žena sada osmelila i da je tražila veći honorar za svoje usluge, ta da su se zbog toga posvađali i ona je rešila da sve prijavi policiji”, kaže sagovornik za Kurir.