Portal 072info

Samo u BiH: Karte od prošle sezone u redovnoj prodaji

Fudbaleri Mladosti i Čelika jučer su u Doboju kod Kaknja odigrali meč u okviru 7. kola Premijer lige BiH. U jednoj sjajnoj atmosferi na MGM Areni meč je završen podjelom bodova 1:1, a na kraju više mogu biti zadovoljni domaćini, koji su pred kraj susreta preko Mujagića stigli do izjednačenja.

Svakako da treba pohvaliti atmosferu koja je jučer bila u Doboju kod Kaknja, a na stadionu prema službenom zapisniku je bilo 2.500 gledatelja, od čega skoro 2.000 iz Zenice. Iako je sve proteklo u najboljem redu kako na terenu tako i na tribinama, treba istaći jedan potez, odnosno propust organizatora.

Navijačima iz Zenice prodavane su karte iz prošle sezone što se jasno vidi na slici. Mladost i Čelik 19. maja odigrali su utakmicu u okviru posljednjeg kola Lige za opstanak, te ulaznice i jučer su prodavane navijačima Čelika, što je svakako čudno i ide u veliki propust organizatora.

Nakon dugo vremena stadion u Kaknju je bio dobro ispunjen, a za to su svakako zaslužni gostujući navijači, koji su jučer tokom cijele utakmice fer i korektno bez pirotehnike bodrili svoje ljubimce. Sigurno je da nisu zaslužili da im se prodaju karte od prošle sezone, ali to su sada stvari za neke druge ljude koje vode brigu o takmičenju u Premijer ligi BiH.

SportSport.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box