SAMO U BiH: Odmarali na trosjedu nasred raskrsnice

20200630114449 607612
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Zbog trosjeda na kojem su u nedelju u ranu zoru sjedili na sred raskrsnice, dvojica dvadesetdvogodišnjih Teslićana zaradili su prekršajni nalog zbog ugrožavanja saobraćaja.

Mladići su, sve su prilike, vraćajući se iz noćnog izlaska uočili krevet odbačen pored kontejnera, iznijeli su ga na raskrsnicu ulica u kojoj u to doba nije bilo intenzivnog saobraćaja, ali i ne mareći da bi time mogli ugroziti ne samo vozače koji bi naišli, nego i vlastite živote, te odlučili da na njemu odmore.

Za njihovu egzibiciju se ne bi ni znalo da se jedan taksista iz Tešnja prolazeći kroz Teslić nije fotografisao sa mladićima koji rano ujutru sjede na krevetu postavljenom na ulici i sve to proslijedio jednom portalu.

“Oko 5.30 prolazeći kroz Teslić, vraćajući se prema Jelahu ugledam dva mladića na raskrsnici između semafora kako sjede na starom kauču vidno raspoloženi… Kada sam stao i pozdravio ih bili su nasmijani, raspoloženi, druželjubivi, pozvali su me da se pridružim, ali nažalost morao sam ići dalje. Ostali su sjedeći na raskrsnici”, ispričao je tešanjski taksista za taj portal.

Iz Policijske uprave Doboj je saopšteno da su službenici Policijske stanice Teslić u ponedjeljak na osnovu informacija objavljenih u sredstvima javnog informisanja otkrili ko su mladići.

“Operativnim radom na terenu identifikovali su lica V.T. i N.G., obojica iz Teslića koja su 28. juna oko 5.10 sjedila na trosjedu u raskrsnici ulica Karađorđeva i Prvog krajiškog korpusa u Tesliću”, navodi se u saopštenju, te dodaje da će protiv njih biti pokrenut prekršajni postupak u skladu sa zakonom.